Najloni
Moderator:Masterbih
a za extremne situacije...
- Attachments
-
- 185.jpg (61.63KiB)Viewed 14379 times

Re: Najloni
Prošle sezone sam koristio Fox Warrior 0,30 i Daiwa Infinity Duo 0,28mm a pre neki dan sam namotao Daiwa Infinity Duo 0,31mm
Kako ti se cini taj Fox ako bi malo prodiskutovao?Nisam dosad pecao na nista osim Infinitija a probao bi Warior u nekoj 0.25 debljini za daleko,nasao sam ga u BG,kosta 10e spulna,primamljiv mi je bas bas!crniigor wrote:Prošle sezone sam koristio Fox Warrior 0,30 i Daiwa Infinity Duo 0,28mm a pre neki dan sam namotao Daiwa Infinity Duo 0,31mm
Nevolim kada mi neko stoji iza ledja dok pecam...
Qantum qattron salsa 0.30 koristim vec dvije godine 
Gamakatsu G-line /element... i Daiwa infinity duo...
Daj mi malo reci kak ti se pokazao Gamakatsu G-line, naime namjeravam uzet njega ili Trabucco T-force pro carp ove godineSanadac5 wrote:Gamakatsu G-line /element... i Daiwa infinity duo...
Koristio sam 0,35 / 21lbs fluo yellow, prvi put sam ga koristio i mogu ti reci da je fenomenalan ,jak ,otporan na cvoru ,frle wrote:Daj mi malo reci kak ti se pokazao Gamakatsu G-line, naime namjeravam uzet njega ili Trabucco T-force pro carp ove godineSanadac5 wrote:Gamakatsu G-line /element... i Daiwa infinity duo...
I ove godine cu da ga koristim kako na divlje vode tako i na kom.jezera
ja verujem sufix i nebi ga menjao dok se ne pokvari,vazno da je za sarana rastezljiv a ne da puca ko konac