Šta ste radili danas?
Moderator:Masterbih
Imao Solarov onaj set u kutiji pa menjao kljuc za kljuc za 4xDelkim 
Nevolim kada mi neko stoji iza ledja dok pecam...
Re: Šta ste radili danas?
NiteLite Illuminated,nije Prodax wrote:Da ali stara modela delkima u koje se uvrce glava jos, jel tako?
znam
zato i pitam i meni je bilo nudjeno samo su neke kerafeka boje nije semafor pa sam odustao, i zato sto je dzek pod uglom od 90c a ne ravan, inace i ja sam hteo menjati.

Sve brate isto kao Pro samo ima stipaljku kao Solar,dzekovi isti 
Šta ste radili danas?
Daj stavi sliku Limaru... Da malo parimo oci...
Bice slike u akciji,nije to Audi pa da poziraDelboy wrote:Daj stavi sliku Limaru... Da malo parimo oci...
Halo svima,
Evo i ja sam danas bio konacno na vodi, resio sam i ja da ulovim na skeletora stuku
Mada mi se nije dalo tako lako, ipak mogu da se pohvalim sa jednom pratnjom sitne stuke.
Danas je dan tako lep bio da sam se malo suncao i to sa dve metarske stuke..
Znam da to zvuci mozda za nase uslove neverovatno ali se to ovde desava redovno.
Pokuso sam par zabacaja ali kao i uvek nijedna od njih nije ni repom mrdnula, tako da sam uzivo bareu njihovoj prirodnoj lepoti.
Kada tada docice koja i na stap, pa da bude lepih slika koje cu odmah staviti na forum..
Zelim svima mnogo uspeha i lepo vece
BISTRO
Evo i ja sam danas bio konacno na vodi, resio sam i ja da ulovim na skeletora stuku
Mada mi se nije dalo tako lako, ipak mogu da se pohvalim sa jednom pratnjom sitne stuke.
Danas je dan tako lep bio da sam se malo suncao i to sa dve metarske stuke..
Znam da to zvuci mozda za nase uslove neverovatno ali se to ovde desava redovno.
Pokuso sam par zabacaja ali kao i uvek nijedna od njih nije ni repom mrdnula, tako da sam uzivo bareu njihovoj prirodnoj lepoti.
Kada tada docice koja i na stap, pa da bude lepih slika koje cu odmah staviti na forum..
Zelim svima mnogo uspeha i lepo vece
BISTRO
juce prosao odlicno na masterbih river mix od kojih sam sam napravio bojilije sa aromom monster crab.
recept odnosno doze kakve sam koristio pisem u odjeljku za to
recept odnosno doze kakve sam koristio pisem u odjeljku za to