drugi 16+
Šaran ulovi 2012.
Moderator:Masterbih
Re: Šaran ulovi 2012.
Evo i ja bio malo na Rakitju(KEČ) sa svojom famili od 28.4. do 30.4. Riba je ljepo radila. Primio sam preko 200kg ribe. Malo je bila gužva na jezeru ali smo uživali.
http://img337.imageshack.us/slideshow/p ... 88b9m.smil" onclick="window.open(this.href);return false;
http://img337.imageshack.us/slideshow/p ... 88b9m.smil" onclick="window.open(this.href);return false;
jednodnevna kampanja sa kolegom aha car na jezeru smoluca..suncan dan, odlicno druzenje, jos bolje pecanje.. 2 kidanja zbog "teske" pozicija ali jedan ljuskar se uspio naci na podmetacu.. 
- Attachments
-
- DSCF3188.jpg (191.63KiB)Viewed 10735 times
"Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, i još čudnije: kako često nam baš to malo nedostaje."
Ivo Andrić
Ivo Andrić
Ja i dvojica kolega smo zapalili na rostiljadu i sporedni ribolov iako nam je cuvar rekao da se sarani spremaju za mrijest i nisu zainteresovani za hranu.
Ma rostiljacemo, a stapovi nek cekaju..
Nakon 1h pocelo se desavati nesto.
Ipak sam uspio prevariti par manjih primjeraka:

A onda mi je udario i nesto pristojniji, nismo ga vagali (od oka ima nesto preko 10kg.)

Kolega se takodje upisao sa sakrijem od oko 7kg, a treci prijatelj nije imao srece ovaj put.

Njega je labud zabavljao:

Sve u svemu, bilo nam je odlicno
Ja sam licno pripremao meso za rostilj, tj. zacinio (marinirao) dan pred polazak: Teletinu, piletinu, puretinu, cevape, leskovacke stapice itd..
A na dan ribolova je to bilo ovako:

Bistro.
Ma rostiljacemo, a stapovi nek cekaju..
Nakon 1h pocelo se desavati nesto.
Ipak sam uspio prevariti par manjih primjeraka:

A onda mi je udario i nesto pristojniji, nismo ga vagali (od oka ima nesto preko 10kg.)

Kolega se takodje upisao sa sakrijem od oko 7kg, a treci prijatelj nije imao srece ovaj put.

Njega je labud zabavljao:

Sve u svemu, bilo nam je odlicno
Ja sam licno pripremao meso za rostilj, tj. zacinio (marinirao) dan pred polazak: Teletinu, piletinu, puretinu, cevape, leskovacke stapice itd..
A na dan ribolova je to bilo ovako:

Bistro.
Šaran ulovi 2012.
Auuuuuuu al sam ogladnio od ove zadnje slicice.... Bistro i dobro je bilo izgleda..
Osim ribolova bilo je tu svega vidi se.
Bistro.
Bistro.
Bog je svakom po rođenju odredio broj dana koliko će živjeti, u to jedino ne ulaze dani provedeni u ribolovu.
Mogao si Masteru dati taj recept sto si pravio
...daj da vidimo kako to izgleda kod nas!
Nevolim kada mi neko stoji iza ledja dok pecam...
Pa marinadu NAOPAKO
Daj nesto novo da naucimo!
Daj nesto novo da naucimo!
Nevolim kada mi neko stoji iza ledja dok pecam...
- slobodan.vukadinovic
- Ribarcina