Šta ste radili danas?
Moderator:Masterbih
Ja se smucao po Zagrebu... Isao malo u Škorpion... Nisam previse pazario posto sam na sluzbenom putovanju...
Re: Šta ste radili danas?
danas nisam imao drugih aktivnosti sem slavljenja rodendana mog unuka. raymislam dali sam ja test ribolovac ynam samo da sam ya sada virtualni posto nemam sta da testiram dali ste vi dobili test materijal a ja yaboravljken
Poslednja si moja sinagoga moj si Petrovgrad i Rim
Sa tobom mogu i bez boga, bez tebe ne mogu ni s njim.....
Sa tobom mogu i bez boga, bez tebe ne mogu ni s njim.....
Danas sam kumovao starom kumu,kumovi se vencali u crkvi posle 33 godine braka....sad malo da pruzim nogice pa kad za'ladi odoh na Pavlovce,ekipa peca ligu Kudos pa da se pruzi logisticka podrska 
Nevolim kada mi neko stoji iza ledja dok pecam...
Ekipa uz takticku podrsku zavrsila prvo kolo lige na dobrom 3.mestu
nocas su ekipe prezivele orkansku oluju,leteli satori,stapovi,meredovi...cudo bilo,nasem drugaru DarkuVip vetar digao ceo boks tako da su tek ujutru nastavili pecanje....svaka cast momcima na izdrzljivosti!
nocas su ekipe prezivele orkansku oluju,leteli satori,stapovi,meredovi...cudo bilo,nasem drugaru DarkuVip vetar digao ceo boks tako da su tek ujutru nastavili pecanje....svaka cast momcima na izdrzljivosti!
Nevolim kada mi neko stoji iza ledja dok pecam...
Šta ste radili danas?
I ja sam vozeci od zagreba do dubrovnika prosao 4 godisnja doba... I snjeg je padao... A juce bilo 28 C.. Hahaa evo sad u dubrovniku 29 C...
Upravo došao sa trodnevnog druženja sa kolegama iz firme koji su došli iz cijele Hrvatske pa i šire.
Organizirali smo im uživanje na privatnom osamljenom mijestu ne daleko od Siska, naravno uz vodu.
Tu su padali prvi ulovi u njihovim dosadašnjim životnim putevima i veselju nije bilo kraja.
Ujutro pičim poslovno za Dubrovnik do petka i kako vidim i ja ću proći nekoliko godišnjih doba.
Stavim par fotki u lijepe fotke.
Hvala na obavijesti o događanjima
Organizirali smo im uživanje na privatnom osamljenom mijestu ne daleko od Siska, naravno uz vodu.
Tu su padali prvi ulovi u njihovim dosadašnjim životnim putevima i veselju nije bilo kraja.
Ujutro pičim poslovno za Dubrovnik do petka i kako vidim i ja ću proći nekoliko godišnjih doba.
Stavim par fotki u lijepe fotke.
Hvala na obavijesti o događanjima
Ja se danas dosađivao, ne znam što bi sa sobom.
Auto mi se pokvario pa sam nemoćan kod kuće. Morati ću biti bez ribolova par dana, do srijede dok ne bude gotov auto.
Taman možda izrolam i boile kad dođe mix.
Pozdrav.
Auto mi se pokvario pa sam nemoćan kod kuće. Morati ću biti bez ribolova par dana, do srijede dok ne bude gotov auto.
Taman možda izrolam i boile kad dođe mix.
Pozdrav.
Bog je svakom po rođenju odredio broj dana koliko će živjeti, u to jedino ne ulaze dani provedeni u ribolovu.
- slobodan.vukadinovic
- Ribarcina

Postovani kolega Dedos, kako vidim vremensku prognozu za Hrvatsku, ti ces da rolas unucicima grudve...
Ili je kod tebe lepse vreme? Kod mene su kise velike. Vec se osecam kao macka u kavezu...
Kazu, ovako do cetvrtka!
Ili je kod tebe lepse vreme? Kod mene su kise velike. Vec se osecam kao macka u kavezu...
Nije ovo normalno al nimaloooo...
...Nije lako biti budala... Takav se moras roditi...
Destinations Point
Destinations Point
- slobodan.vukadinovic
- Ribarcina

Ma gde normalno ...
Kazu da ce 12.12.2012 smak sveta...
Brate, hocu da se ispecam do tada ... 
Kazu da ce 12.12.2012 smak sveta...