evo doslo je vrijeme da se uputim na jedan kraci ribolov
lovio sam od 24.6. od 19 h do 25.6. do 10,30 h
na prvi griz i sarana kojeg sam ulovio prije nekakvih dva tjedna nisam dugo cekao...
nazvati cu ga ožiljak
poslije mrijesta smrsavio je skoro cijelu kilu...
mali rep,poslije cete vidjeti zasto
baj,baj...
nocni gosti,meni jako dragi,ali uhu ponekad jako ruzni,onaj tko ih je cuo kada dolaze znam o cemu pricam,bucniji su od veprova
u toku noci imam dva otkvacivanja ipak je to zeleni pakao
u 4,20 naprackam 30-40 boila,
a onda oko 5,30 h pocinje igranka...
iako jos iz muzjaka curi mlijec odlucili su ne dati mi spavati
mamci+mjesto=
a onda lom...i u vodi i na obali,ne nisam slomio stap
ubrzo su svi stapovi bili van vode
drago mi je samo da me posjetio prijatelj Suki i da mi je pomogao sklapati podmetac,cuvati ribe od ozljeda i fotkati me
btw,tko je lovio na ovoj vodi mislim da mi i dalje nece vjerovati jer je to skoro pa nemoguce,ali otkada se voda cuva i pazi...cuda su moguca
i treca riba...pitomi saran,ali dugacak i vretenast poput vretenca...krasan saran
niti puni sat poslije prebacivanja dobivam najvecu ribu ovog ribolova,ali meni ne i najljepsu ...
a onda ludi dril koji sam slikam i pokusavam snimiti...
na kraju videa se cuje moje odusevljenje,znam,znam i djecu bi prestrasilo
i konacno na podlosci...pravi vretenac...meni osobno najljepsa riba ovoga ribolova
nazalost usta su mu malo poderana ,ali zarasti ce...
suho zlato...
eeeeee,a ovo je veliki rep,za razliku od onoga maloga sa pocetka price...
sav mokar i prljav,ali koda je to bitno zavrsavam ovu pricu sa tim ribama u mislima i u srcu
velika podrska i potpora,hvala
mali dio Hesove i da smijesno za reci,ali sam ribolov zavrsio sa dva stapa jer sam ostao bez boila,kako sam ujutro naprackao sve i ostavio par komada za loviti,nisam niti sanjao da mi tih par komada ne ce biti dosta
btw imao sam jos jedno otkvacivanje i dva ruuna u prazno,valjda se nisu dobro piknuli i jednostavno se otkvacili u travi prije negoli sam uzeo stap u ruke...