Hrana za pse

Miksevi, komponente, arome, aditivi i ostala hemija..

Moderator:Masterbih

macan154
Piskaralo
Piskaralo
Hrana za pse

Post by macan154 » 30 Jul 2012, 12:30

Da li je neko koristio hranu za pse i da li je uspeo da je potopi ( da bude na dnu kao primama)? Tačnije da li postoji način da se nešto uradi sa hranom kemija:: i da ostane na dnu a ne da ispliva..
Da li je to moguće :Dtt

Unapred hvala ako neko ima odgovor.

Limar
Genije
Genije

Re: Hrana za pse

Post by Limar » 30 Jul 2012, 13:57

Nikad do sad nisam obracao paznju na tu hranu,sad probam u vodu a ono stvarno pliva :D
Vidim u potpisu da imas malo jezero,da li tu planiras da primamljujes tom hranom?
Nevolim kada mi neko stoji iza ledja dok pecam...

dax
Ribolovac
Ribolovac

Post by dax » 30 Jul 2012, 18:23

veliko sranje al zato pao saran od 17kg na hranu za pse da neverujes, 3komada na dlaci ko pop up pelete nisam verovao svojim ocima, vredi probati, no hraniti nemoze jer sve hrane plutaju na vodi al ima od frolica jedna sto tone neznam koja je ta al video na jednom takmicenju u madjarskoj u tv da se radi o frolicu bas marka frolic :)
Image

bdelitee
Ribarcina
Ribarcina

Post by bdelitee » 30 Jul 2012, 20:43

macan154 wrote:Da li je neko koristio hranu za pse i da li je uspeo da je potopi ( da bude na dnu kao primama)? Tačnije da li postoji način da se nešto uradi sa hranom kemija:: i da ostane na dnu a ne da ispliva..
Da li je to moguće :Dtt

Unapred hvala ako neko ima odgovor.
probacu da ti odgovorim sa nekim pitanjima.

dali imas hranu za pse besplatno
dali si se informisao kakav je sirovinski sastav takve hrane
dali je licno tvoje misljenje da bi ti to pomoglo da bolje lovis

Ne prijatelju, ako hoces da bacas pare zato sto je u nekom casopisu neko napisao kako je slucajno bacao Psu frolic u vodu pa kasnije video kako sarani to obozavaju pa se jos i posle u kampanji silno napecao onda OK.Ali ako hoces da pecas i uz to postignes neki rezultat onda zaboravi hranu za pse.Mozda je neko nekad i dobio nekog sarana koristeci frolic kao mamac ali to nije nesto sto bi ti na duze staze donelo zadovoljstvo i pecalo ribu.

nemoj me pogresno shvatiti, probaj mozda ti se i posreci(i ja sam jednom umocio boilu u senf i dobio ribu u roku 1-2min. a posle sam cak i pravio boilu sa senfom ali to je bilo uzalud).pecao na frolic Ada Safari, Basiana, Debeljacka jezera, Mika alas, Srebreno jezero itd..... dok nisam potrosio 4 kese koje sam kupio redovno sam probavao (stavaljao sam i u miks) i rezultat je da su mi psi ostali bez klope (imam cetri psa)
i na kraju da ne ispadnem veliki mudoser evo ti par informacija pa presudi sam dali je bolje da pravis boilu i dobar spod ili da hranis hranom za pse.

Vodeća hrana na tržištu, svima poznati Pedigree(Pedigree Adult)

Ground Whole Corn(mleveni celi klipovi kukuruza), Meat And Bone Meal(mesno koštano brašno- ne zna se od kojih životinja), Ground Wheat(mlevena pšenica), Corn Gluten Meal(kukuruzni gluten), Animal Fat(životinjske masti-kojih zivotinja ne zna se) (Preserved With Bha/Bht)(konzervansi), Wheat Mill Run(sporedni proizvod mlinske prerade pšenice), Wheat Flour(pšenično brašno), Natural Flavor(prirodne arome), Salt(so), Potassium Chloride(kalijum hlorid), Caramel Color(boja karamel), Chicken By-Product Meal(sporedni proizvodi od živine), Rice(pirinač), Vegetable Oil(biljno ulje), vitaminsko-mineralni dodatak.

ILI DOMACA HRANA ,,BONO"

SIROVINSKI SASTAV: Extrudirane žitarice , pšenični gluten ,brašno od bele ribe, kvasac saharomyces, životinjska mast i ulja, biljni proteini i ulja, jaja u prahu, pirinač, minerali i vitamini.

NEMA TU NISTA VISE NEGO STO IMA U NASIM BOILAMA IZ KUCNE RADINOSTI
Nisi izgubio kad te pobede,vec kad odustanes

dragan milenkovic
Piskaralo
Piskaralo

Post by dragan milenkovic » 31 Jul 2012, 11:26

Ja bih samo dodao na ovo dali neko može da mi kaže našta to nije upecan Šaran, bilo to veštački, prirodni ili neki naš mamac. Poenta po meni nije upecati Šarana nego ga pecati. Postoji Frolic hrana za pse koja tone to je pakovanje gde je na slici pas Dalmatinac.

macan154
Piskaralo
Piskaralo

Post by macan154 » 31 Jul 2012, 12:27

:Dtt Hvala svima...........
ura:: odustajemmmmmm.

Limar
Genije
Genije

Post by Limar » 31 Jul 2012, 16:26

macan154 wrote::Dtt Hvala svima...........
Lebe mekani nisi ni krenuo a vec odustajes krezi:: .........evo Dragan ti je dao mogucnost samo ako na Brujama ima i dalje onako cverglana kapituliraces :D
Nevolim kada mi neko stoji iza ledja dok pecam...

macan154
Piskaralo
Piskaralo

Post by macan154 » 31 Jul 2012, 17:08

Limar wrote:
macan154 wrote::Dtt Hvala svima...........
Lebe mekani nisi ni krenuo a vec odustajes krezi:: .........evo Dragan ti je dao mogucnost samo ako na Brujama ima i dalje onako cverglana kapituliraces :D
Odustajem ali od hrane za pse..............od šarana nikad.................moožda sam početnik ali je bitno biti na vodi u prirodi a riba ako dođe-dođe.... .:) . svaki viked sam tamo na noćenju i pecanje noću na plovak...milina.Prošli vikend je bilo kidanje od strane amura (pukao štap????)....kolega bio dežurni kod štapova .Inače to mu je prvo noćenje i prvi susret sa većom ribom.Ali nema veze za štap ...opravljen je do kupovine novog.I tog jutra kolega upecao svog prvog šarana (1,5 kg) u životu na plovak.

macan154
Piskaralo
Piskaralo

Post by macan154 » 31 Jul 2012, 17:15

dragan milenkovic wrote:Ja bih samo dodao na ovo dali neko može da mi kaže našta to nije upecan Šaran, bilo to veštački, prirodni ili neki naš mamac. Poenta po meni nije upecati Šarana nego ga pecati. Postoji Frolic hrana za pse koja tone to je pakovanje gde je na slici pas Dalmatinac.
može tačan naziv za tu hranu? I na ovoj mojoj je dalmatinac (govedina) ali ne tone.........cverglana ima more jedno i nisu mi problem, skidam ih za 3-4 sekunde 2::u .Inače na plovak stavljam šećerac i pre je bio crv.......bilo je za noć i preko 100kom........

macan154
Piskaralo
Piskaralo

Post by macan154 » 31 Jul 2012, 22:09

evo malo mojih ulova :.D
Attachments
DSCI0047.JPG
Ribnjak Slezan-Morović boila Tiger nuts..naravno da je vraćen u vodu.
DSCI0047.JPG (289.86KiB)Viewed 14975 times
DSCI0068.JPG
Bruje na plovak (na crva)
DSCI0068.JPG (301.91KiB)Viewed 14975 times
DSCI0064.JPG
Bruje-3kg kuvani kukuruz
DSCI0064.JPG (207.64KiB)Viewed 14975 times

Post Reply

Return to “Komponente i ostala hemija”