Da li je to moguće
Unapred hvala ako neko ima odgovor.
Moderator:Masterbih

probacu da ti odgovorim sa nekim pitanjima.macan154 wrote:Da li je neko koristio hranu za pse i da li je uspeo da je potopi ( da bude na dnu kao primama)? Tačnije da li postoji način da se nešto uradi sa hranomi da ostane na dnu a ne da ispliva..
Da li je to moguće![]()
Unapred hvala ako neko ima odgovor.

Lebe mekani nisi ni krenuo a vec odustajesmacan154 wrote:Hvala svima...........
odustajemmmmmm.
Odustajem ali od hrane za pse..............od šarana nikad.................moožda sam početnik ali je bitno biti na vodi u prirodi a riba ako dođe-dođe....Limar wrote:Lebe mekani nisi ni krenuo a vec odustajesmacan154 wrote:Hvala svima...........
odustajemmmmmm.
.........evo Dragan ti je dao mogucnost samo ako na Brujama ima i dalje onako cverglana kapituliraces
može tačan naziv za tu hranu? I na ovoj mojoj je dalmatinac (govedina) ali ne tone.........cverglana ima more jedno i nisu mi problem, skidam ih za 3-4 sekundedragan milenkovic wrote:Ja bih samo dodao na ovo dali neko može da mi kaže našta to nije upecan Šaran, bilo to veštački, prirodni ili neki naš mamac. Poenta po meni nije upecati Šarana nego ga pecati. Postoji Frolic hrana za pse koja tone to je pakovanje gde je na slici pas Dalmatinac.