Reka TISA

Sve lokacije gdje lovite, planirate loviti ili ih želite prezentovati drugima..

Moderator:Masterbih

Linear
Genije
Genije
Re: Reka TISA

Post by Linear » 04 Dec 2012, 16:26

Dobro ovo je na komercijali gdje moras vratiti htio ne htio. De sad jedno dvije sa Tise?

Evo naprimjer kao ovo moje sa Vidare dok je to jezero jos bilo "zivo"!

Image

Image

Image

Image

Image

Image
Uhvati radi uzivanja, slikaj radi uspomene, pusti radi buducnosti!

“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”

debeli sremac
Ribolovac
Ribolovac

Post by debeli sremac » 04 Dec 2012, 18:30

o boze
ako treba , nema potrebe !

dax
Ribolovac
Ribolovac

Post by dax » 05 Dec 2012, 08:12

Sanadac5 wrote:
Delboy wrote:Druze na ovom jednom drugom forumu vodi se zucna rasprava jesu li ti sarani zavrsili u kotlicu ili u vodi... Ja se usrdno nadam da su nazad u prirodnom stanistu... Bistro... ( nisi stavio onu sliku sa najlonom...:) )
da ..to rade pojedinci koji su zavidni..zna se koji su to ...dax*zavidni...a to sto drugi pokazuju ili vide nekakav kanap ili najlon nije tacno ..ima svasta u tom delu reke gde pecam ..svaki put kada pecam cistim i otklanjam otpad sa vode, gde se nalazi svega i svacega.
nemogu da verujem da pojedinac tj. dax prvo pozdravlja a posle menja iskaze ..jer dobijam poklone za ulov i pustanje riba ..jer sam jedini koji to radi na vodi gde pecam...ali ne osvrcem se na takve ljude ..

Samo iskreno reci ljudima sta je istina, ja nisam video samo slike tako da nemam sta ni da kazem,ali ima 5 svedoka koji su rekli da ce sutra da stanu pored tebe i kazu da si ribe prodao ili odneo, nebitno.Seti se samo ko je bio pored tebe kad si nosio ribu ??? Jbg POGRESI COVEK, tu dax nemoze nista :), tako da nije dax zavidan nego Sanadac malo negovori istinu, da je to istina drugcije bi bilo sve.pozdravljao jesam dok nisam cuo istinu i divio sam ti se na takvim ulovima koje ja samo mogu da sanjam, ali posto su me pojedinci malo priveli istini poceo sam drugcije da razmisljam, tako da mani se ti daxa i vodi brigu o saranima.Kao sto rece jedan nas zajednicki prijatelj, nemoze ti niko zabraniti da odneses ribu osim ribo cuvara kojeg nazalost nema, tako da nema o cemu da raspravljamo, nego da smisljamo taktiku za iducu godinu.Pozdrav
Last edited by dax on 05 Dec 2012, 08:40, edited 2 times in total.
Image

dax
Ribolovac
Ribolovac

Post by dax » 05 Dec 2012, 08:15

Linear wrote:Image

Ovo je slika o kojoj prica Delboy. Pa neka vide i ostali i ovdje na forumu.

Tamo na ILC si je postavio i pohvalio se sa njom kao da je slika pustanja ribe a ko god da je pogleda, a da nije slijep, vidjet ce najlon koji pokazuje da je ovo slika iz borbe sa ribom i nikako slika kao dokaz pustanja. Riba na slici pravi okret i prepoznatljiv klobuk prilikom borbe. Ovo je miljama daleko od slike pustanja.

Cak si je i imenovao sa pustanjecarp a evo i dokaz za to http://img248.imageshack.us/img248/6948 ... jecarp.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; Usudjujem se reci: jako bezobrazno od tebe!

Lijepo bi bilo da objasnis onda cemu sluzi najlon koji se jasno vidi? Jeli ovo ti nju pustas na najlonu nazad kako bi je mogao opet dovuci sebi a ovamo nama pricas pricu da si je pustio.

I ako mogu znati jesu li pokloni koje dobijas za svoje ulove u vidu dinara, eura ili cega vec? Na tvom mjestu koliko se prasine diglo oko toga da prodajes ribu restoranima nabavio bih makar jednu sliku gdje se jasno vidi kako pustas ribu nazad i svima nama "budalama" zacepio usta ali kako te slike ne posjedujes ostaje samo stid zbog toga sto radis.

Ako dokazes da si ribu pustio sa makar jednom ili dvije slike pustanja ribe u vodu nazad, ali kako treba slike gdje se vidis i ti i riba kako odlazi nazad, spreman sam da se pospem pepelom i izvinem se javno ovdje a vjerujem i oni ljudi tamo na ILC-u da su spremni na isto.

Do tad bih te zamolio da ni nas ne pravis budalama ovdje na forumu. Na jednom si pokusao, mislim da niti na ovom nece proci.

Vozdrica.... hm::
Naravno da cemo mu se izvinuti, evo prvo ja koji ima najmanje uloga u ovoj igri a zakojeg se smatra da je izigravao detektiva (GRESKA), to su radili ljudi koji nisu na forumima, ali zajednicki prijatelji. Ako se dokaze suprotno sto je nemoguce pored toliko svedoka,ja se prvi izvinjavam. Jel posteno sa moje strane?A sto se tice poklon paketa to zahvali kolegi sa foruma koji je video sliku sa damilom, iskreno ni ja nisam obracao paznju dotle
Image

debeli sremac
Ribolovac
Ribolovac

Post by debeli sremac » 05 Dec 2012, 10:14

iskren da budem nisam ocekivao da je covek vratio ribe u Tisu ipak tamo to retko retko ko radi . tisa vrvi od camaca bova i ribolovaca svaki dan se odnese na stotine kila a opet je ima . ali me je razocaralo sto je slago da bi bio velik .

prda
Ribolovac
Ribolovac

Post by prda » 05 Dec 2012, 11:46

Ima ih sto vracaju,ja pecam na cetvrtom kilometru iz camca,prvo mi je bilo nekulturno sto mi se nacrtao neki indijanac,na dva metra od mene kaze tu hrani.
Ok nisam hteo da mi pokvari dan,posle par sati je imao prvog vretenasa nesto preko pet kila namucio se ljuckiposto se tu peca u panjevima direktno ispod camca,i vratio ga,meni je ulepsao dan ali nekim a sto su pecali elu pokvario celu godinu posebno sto su jos dva slicne velicine zavrsili nazad u vodi.
Covek se zove Darko i iz Titela je,nisam ga nikad vise video,jednostavno nam se nnisu poklapali termini.
Nije slikao ribu,peca za svoju dusu,to je jedan od najlepsih dana provedenih na toj reci,ako ima ovde nekoga iz Titela moze mupreneti moje pozdrave,neverujem da me jezaboravio posto je svo vreme crkavao od smeha kad sam mu rekao kako me pecarosi znaju,mislim po nadimku buh::

debeli sremac
Ribolovac
Ribolovac

Post by debeli sremac » 05 Dec 2012, 11:50

prda wrote:Ima ih sto vracaju,ja pecam na cetvrtom kilometru iz camca,prvo mi je bilo nekulturno sto mi se nacrtao neki indijanac,na dva metra od mene kaze tu hrani.
Ok nisam hteo da mi pokvari dan,posle par sati je imao prvog vretenasa nesto preko pet kila namucio se ljuckiposto se tu peca u panjevima direktno ispod camca,i vratio ga,meni je ulepsao dan ali nekim a sto su pecali elu pokvario celu godinu posebno sto su jos dva slicne velicine zavrsili nazad u vodi.
Covek se zove Darko i iz Titela je,nisam ga nikad vise video,jednostavno nam se nnisu poklapali termini.
Nije slikao ribu,peca za svoju dusu,to je jedan od najlepsih dana provedenih na toj reci,ako ima ovde nekoga iz Titela moze mupreneti moje pozdrave,neverujem da me jezaboravio posto je svo vreme crkavao od smeha kad sam mu rekao kako me pecarosi znaju,mislim po nadimku buh::
sto mu je prdo tvoj nadimak Dejan tako smesan i ja imam nadimak Dejan

Sanadac5
Guru
Guru

Post by Sanadac5 » 19 Jan 2013, 16:39

malo slika sa Tise..
Image

Image

Image

Image