Šljunkara kod Šapca
Moderator:Masterbih
Nije ta ,ova je sa druge strane Sapca a i na jednoj i na drugoj vazi jedinstvena dozvola.Najavi se kad dolazis kolega i racunaj na moju pomoc. Inace ova koju pokazujes je direktno vezana sa Savom i sada na njoj radi lepa babuska i stuka. 

Re: Šljunkara kod Šapca
Na kojoj strani druže ......jel imaš neku Google sliku ili napiši gde se nalazi kod kog mesta kad idem iz Drenovca ...Daj mi neki orjentir da nađem na Google etrh.........možda dođem u subotu ili nedelju na babušku ( Jel na crva radi) ?????? .........videću , ali u svakom slučaju da znam gde je mestoDane wrote:Nije ta ,ova je sa druge strane Sapca a i na jednoj i na drugoj vazi jedinstvena dozvola.Najavi se kad dolazis kolega i racunaj na moju pomoc. Inace ova koju pokazujes je direktno vezana sa Savom i sada na njoj radi lepa babuska i stuka.
Voda je prelepa.
ona na kojoj ja pecam je u Tabanovicu. Kad ides iz Drenovca skrenes kod mlekare desno, pa opet prvo skretanje desno i posle iednog kilometra videces sa desne strane puta prelepu vodu.Ako se odlucis za ovu vodu cujemo se da te poblize uputim oko mesta. A ona druga sljunkara je Misarska, na obrenovackom putu kod Interkopa se skrene prema Savi, tamo je vise ribolovaca jer bela bolje radi,mada su uspesniji oni koji pecaju iz camca. Najavljuju veci nadolazak Save za sredu sto moze povoljno da utice na ribu, sva se povuce u tu sljunkaru kod naglih porasta vode. Mada to znaju i Sabacki krivolovci pa vecito pregradjuju uliv sljunkare u Savu ali to je vec nasa svakodnevnica 

NAŠAOOOOOOOOOOOOOOO .....i bio danas tamo....svaka čast voda je extraDane wrote:ona na kojoj ja pecam je u Tabanovicu. Kad ides iz Drenovca skrenes kod mlekare desno, pa opet prvo skretanje desno i posle iednog kilometra videces sa desne strane puta prelepu vodu.Ako se odlucis za ovu vodu cujemo se da te poblize uputim oko mesta. A ona druga sljunkara je Misarska, na obrenovackom putu kod Interkopa se skrene prema Savi, tamo je vise ribolovaca jer bela bolje radi,mada su uspesniji oni koji pecaju iz camca. Najavljuju veci nadolazak Save za sredu sto moze povoljno da utice na ribu, sva se povuce u tu sljunkaru kod naglih porasta vode. Mada to znaju i Sabacki krivolovci pa vecito pregradjuju uliv sljunkare u Savu ali to je vec nasa svakodnevnica
to je tačno 30km od mene, samo mi objasni gde bih mogao da pecam a tri štapa i jedan na povak.Kakve ribe ima za plovak, da li obilazi čuvar( ja imam dozvolu) hoće i šurak da peca... on je plovkaroš....peca samo na jedan štap.....
na slici sam malo obelžio mesta pa mi reci gde je povoljno( da ne stanem na tvoje mesto) ako dođem za vikend.Ta mi se mesta nekako sviđaju.jel radi bela na crva?

Uploaded with ImageShack.us
ako vidiš ovaj auto ....znači tu sam

Uploaded with ImageShack.us
Na mestu br. 1 sam ja od petka do nedelje, ako zdravlje posluzi. Ribocuvarska sluzba dolazi iz Valjeva pa su malo redje na vodi, ali im opet velika hvala.Samo u jednoj akciji ove godine su izvadili 600m mreza. Nemoj samo da se razocaras ovo nije voda gde ces uhvatiti jupolku bele za par sati,ali su zato babuske i deverike ogromne. Ponesi i secerac uz crve.Poslacu ti brojeve tel. na pp pa se cujemo a nadam se i vidimo 

Danas,po starom obicaju, na pecanje. A novo je to da sam imao udarac u 9 i 15h i.... ispravljena udica
vise sutra kad dodjem sebi

Sljunkara 1.januara

Dobro sam se pripremio i prihranjivao mesto prethodnih 15 dana

I isprobao novi stap

a rezultat svega

posle kontre imao sam osecaj da sam zakacio zid ni tamo ni vamo i posle jedno minut krenuo je paralelno sa obalom da prodje iza ostrva' stavio sam ruku na spulnu da ga zaustavim ali nisam uspeo Korda kurv shank cetvorka je popustila ovaj saran nije hteo da se slika za novi Masterov katalog

Dobro sam se pripremio i prihranjivao mesto prethodnih 15 dana

I isprobao novi stap

a rezultat svega

posle kontre imao sam osecaj da sam zakacio zid ni tamo ni vamo i posle jedno minut krenuo je paralelno sa obalom da prodje iza ostrva' stavio sam ruku na spulnu da ga zaustavim ali nisam uspeo Korda kurv shank cetvorka je popustila ovaj saran nije hteo da se slika za novi Masterov katalog

Zaboravih,mamac je bila "osamnaestica"izradjena od "birdfood i" miksa sa minimalnim dodatkom salmon ulja,EA strawbery', nutramina i cream cayusera. Sve je bilo balansirano Enterpraysovom boilom strawbery

Doce opet,lepo je i kad udari kad mu vreme nije