Šljunkara kod Šapca

Sve lokacije gdje lovite, planirate loviti ili ih želite prezentovati drugima..

Moderator:Masterbih

Dane
Ribarcina
Ribarcina
Re: Šljunkara kod Šapca

Post by Dane » 30 Oct 2012, 17:56

Nije ta ,ova je sa druge strane Sapca a i na jednoj i na drugoj vazi jedinstvena dozvola.Najavi se kad dolazis kolega i racunaj na moju pomoc. Inace ova koju pokazujes je direktno vezana sa Savom i sada na njoj radi lepa babuska i stuka. piv::
Image

macan154
Piskaralo
Piskaralo

Post by macan154 » 30 Oct 2012, 18:33

Dane wrote:Nije ta ,ova je sa druge strane Sapca a i na jednoj i na drugoj vazi jedinstvena dozvola.Najavi se kad dolazis kolega i racunaj na moju pomoc. Inace ova koju pokazujes je direktno vezana sa Savom i sada na njoj radi lepa babuska i stuka. piv::
Na kojoj strani druže ......jel imaš neku Google sliku ili napiši gde se nalazi kod kog mesta kad idem iz Drenovca ...Daj mi neki orjentir da nađem na Google etrh.........možda dođem u subotu ili nedelju na babušku ( Jel na crva radi) ?????? .........videću , ali u svakom slučaju da znam gde je mesto :Dtt
Voda je prelepa. p:: p::

Dane
Ribarcina
Ribarcina

Post by Dane » 30 Oct 2012, 21:52

ona na kojoj ja pecam je u Tabanovicu. Kad ides iz Drenovca skrenes kod mlekare desno, pa opet prvo skretanje desno i posle iednog kilometra videces sa desne strane puta prelepu vodu.Ako se odlucis za ovu vodu cujemo se da te poblize uputim oko mesta. A ona druga sljunkara je Misarska, na obrenovackom putu kod Interkopa se skrene prema Savi, tamo je vise ribolovaca jer bela bolje radi,mada su uspesniji oni koji pecaju iz camca. Najavljuju veci nadolazak Save za sredu sto moze povoljno da utice na ribu, sva se povuce u tu sljunkaru kod naglih porasta vode. Mada to znaju i Sabacki krivolovci pa vecito pregradjuju uliv sljunkare u Savu ali to je vec nasa svakodnevnica ::oo
Image

macan154
Piskaralo
Piskaralo

Post by macan154 » 31 Oct 2012, 13:42

Dane wrote:ona na kojoj ja pecam je u Tabanovicu. Kad ides iz Drenovca skrenes kod mlekare desno, pa opet prvo skretanje desno i posle iednog kilometra videces sa desne strane puta prelepu vodu.Ako se odlucis za ovu vodu cujemo se da te poblize uputim oko mesta. A ona druga sljunkara je Misarska, na obrenovackom putu kod Interkopa se skrene prema Savi, tamo je vise ribolovaca jer bela bolje radi,mada su uspesniji oni koji pecaju iz camca. Najavljuju veci nadolazak Save za sredu sto moze povoljno da utice na ribu, sva se povuce u tu sljunkaru kod naglih porasta vode. Mada to znaju i Sabacki krivolovci pa vecito pregradjuju uliv sljunkare u Savu ali to je vec nasa svakodnevnica ::oo
NAŠAOOOOOOOOOOOOOOO .....i bio danas tamo....svaka čast voda je extra ura:: ura:: ura::
to je tačno 30km od mene, samo mi objasni gde bih mogao da pecam a tri štapa i jedan na povak.Kakve ribe ima za plovak, da li obilazi čuvar( ja imam dozvolu) hoće i šurak da peca... on je plovkaroš....peca samo na jedan štap.....
na slici sam malo obelžio mesta pa mi reci gde je povoljno( da ne stanem na tvoje mesto) ako dođem za vikend.Ta mi se mesta nekako sviđaju.jel radi bela na crva? :HH
Image

Uploaded with ImageShack.us
ako vidiš ovaj auto ....znači tu sam hihi:: :Dtt
Image

Uploaded with ImageShack.us

Dane
Ribarcina
Ribarcina

Post by Dane » 31 Oct 2012, 16:41

Na mestu br. 1 sam ja od petka do nedelje, ako zdravlje posluzi. Ribocuvarska sluzba dolazi iz Valjeva pa su malo redje na vodi, ali im opet velika hvala.Samo u jednoj akciji ove godine su izvadili 600m mreza. Nemoj samo da se razocaras ovo nije voda gde ces uhvatiti jupolku bele za par sati,ali su zato babuske i deverike ogromne. Ponesi i secerac uz crve.Poslacu ti brojeve tel. na pp pa se cujemo a nadam se i vidimo 2::u
Image

Dane
Ribarcina
Ribarcina

Post by Dane » 01 Jan 2013, 22:04

Danas,po starom obicaju, na pecanje. A novo je to da sam imao udarac u 9 i 15h i.... ispravljena udica Z.: vise sutra kad dodjem sebi
Image

Dane
Ribarcina
Ribarcina

Post by Dane » 19 Jan 2013, 09:05

Sljunkara 1.januara
Image
Image
Image
Dobro sam se pripremio i prihranjivao mesto prethodnih 15 dana
Image
Image
I isprobao novi stap
Image
Image
a rezultat svega
Image
posle kontre imao sam osecaj da sam zakacio zid ni tamo ni vamo i posle jedno minut krenuo je paralelno sa obalom da prodje iza ostrva' stavio sam ruku na spulnu da ga zaustavim ali nisam uspeo Korda kurv shank cetvorka je popustila ovaj saran nije hteo da se slika za novi Masterov katalog
Image

Dane
Ribarcina
Ribarcina

Post by Dane » 19 Jan 2013, 12:23

Zaboravih,mamac je bila "osamnaestica"izradjena od "birdfood i" miksa sa minimalnim dodatkom salmon ulja,EA strawbery', nutramina i cream cayusera. Sve je bilo balansirano Enterpraysovom boilom strawbery
Image

Masterbih
Moderator
Moderator

Post by Masterbih » 19 Jan 2013, 12:24

Bogami te ovaj dobro zeznuo krezi::

prda
Ribolovac
Ribolovac

Post by prda » 19 Jan 2013, 14:32