Hvala na cestitkama...
Vrlo interesantno je sta se desavalo na pecanju kada su ove slike nastale.
Bio sam sa jos pet prijatelja,svi smo pecali na seserac ali sa razlicitim hranama.Ja sam, naravno, koristio MASTERBIH FEEDER CARP i BAZIC,dipovao secerac u MASTERBIH AMINO LIQVID FRUIT.
Na dipovani secerac sam dobijao sarane od 4 do 7 kilograma ,a na secerac bez dipa sarane do 2 kila.
Levo od mene ,na 10 metara, je pecao moj drug Dule na neku drugu hranu i dobio je samo jednog od oko 2 kg,levo od njega Cule je dobio 6 sarana, desno od mene Ljuba sa dva sitna ,desno od njega Dragance sa 6 komada od kilo do tri i desno od njega Bobsa je upecao dva od oko kilo.
Inace, svi su odlicni ribolovci,cak su Cule,Dule i Dragance bili reprezentativci u fideru a Dragance je bio i trener reprezentacije na svetskom prvenstvu u Italiji i prosle godine u Belgiji.
Sta reci posle svega-SAMO MASTERBIH-odusevljen sam ucinkom a i ostali koji idu sa mnom na pecanje.
P.S. Drzite mi palceve na Kupu Srbije u nedelju 07.04.2013. godine na jezeru Celije,pecacu ,najverovatnije,na MASTERBIH SPECIJAL i BAZIC i dodacu laku zemlju u odnosu 1:1:2...