tu sam dosao i sa prijateljom na to takmicenje,a cekaj jel to bilo dud dud jel se secas toga na sto pecate na dud tako su nam rekli da se ovde lovi saran neznam tacno bas kako je to bilo ali nesto secammd_bait wrote:Ivica je strasam momak, mnogo toga je preturio preko glave da bi to jezero danas izgledalo ovako, i zato mu svaka cast. inace sam tamo 2003 osvoio euro cup pored capana, bekera, sapanjca, melega a bilo je jos prvih mesta i plasmana, pa mi je to jezero jedno od najdrazih.
Tresetište - Palić
Moderator:Masterbih
Re: Tresetište - Palić
Ovo bi jezero stvarno volio posjetiti samo neznam dali cu imati novaca i vremena
Sjecam se kada sam kao klinac cito o njemu u sportskom ribolovu mislim da sam tada imo nekih 12-13 g
Kako je sada jezero i sta se dogadja tamo ??
Sjecam se kada sam kao klinac cito o njemu u sportskom ribolovu mislim da sam tada imo nekih 12-13 g
Kako je sada jezero i sta se dogadja tamo ??
- BT Carp Fishing Team
- Ribarcina

Proslom sezonu od petka do nedelje(takozvani vikend pecanja) platili smo 3000din. U prolece na svakom mestu dosta dobro radila riba. U leti i u jesenu sredina, kod kafane( 5, 6, 7, 8, 11, 12, 13) bile su puno jace, a na krajevima skoro nista. Jezero je skoro uvek pun. Ako planirate doci, puno ranije rezrvujte mesto. Ako je u pitanje slobodno pecanje i imate mogucnost, donesite brodic za hranjenje. Kazu da je riba navikla, da madari i rumuni, sa brodicima uvuku sistem skroz do te grane u sredini i hrane sa velikim kolicinama na jako malom povrsinu. Najvise se hrane sa partiklama...
Ove godine bice (u organizacije Ivice) 3 vecih takmicenja. Euro cup krajem aprila, International bojli cup u julu i Profesional bojli cup u septembru.
Ove godine bice (u organizacije Ivice) 3 vecih takmicenja. Euro cup krajem aprila, International bojli cup u julu i Profesional bojli cup u septembru.
Valjda ce biti mogucnosti da posjetim jezero 
- BT Carp Fishing Team
- Ribarcina

Danas smo bili na Tresetu. Polovina od jezera je jos ispod leda... Pecanje pocinje 15. marta. Slobodno mesto do juna vec se tesko naci...
- Attachments
-
- tozeg 015_resize.JPG (228.65KiB)Viewed 15592 times
-
- tozeg 013_resize.JPG (255.44KiB)Viewed 15592 times
-
- tozeg 009_resize.JPG (112.52KiB)Viewed 15592 times
-
- tozeg 003_resize.JPG (154.24KiB)Viewed 15592 times
-
- tozeg 001_resize.JPG (203.75KiB)Viewed 15592 times
Lepa voda,imao sam cast da upecam tri puta doticnu gospodju Miru,varirala je tezinom mnogo,prvi put 18.5 na nekom takmicenju,durgi put 20 i nesto preko,a treci put sesnaest i nesto na slobodnom ribolovu.
Mada mi je vece zadovoljstvo sto sam uspeo da u saradnji sa vec nahvaljenim Ivicom donesem pet kapitalnih riba,koje su bile blizu dvadeset i jedna 21.4.
To je bilo pre nekih cetiri godine i sada su to ohoho ribetine,sa onakvim nacinom gazdovanja.
Mada mi je vece zadovoljstvo sto sam uspeo da u saradnji sa vec nahvaljenim Ivicom donesem pet kapitalnih riba,koje su bile blizu dvadeset i jedna 21.4.
To je bilo pre nekih cetiri godine i sada su to ohoho ribetine,sa onakvim nacinom gazdovanja.
- BT Carp Fishing Team
- Ribarcina

Jel gospodja Mira označena? Ili ako nije, dajte neku sliku da vidimo, jesmo mi sreli sa njom...prda wrote:Lepa voda,imao sam cast da upecam tri puta doticnu gospodju Miru,varirala je tezinom mnogo,prvi put 18.5 na nekom takmicenju,durgi put 20 i nesto preko,a treci put sesnaest i nesto na slobodnom ribolovu.
Slab sam u postavljanju slika ali cu se potruditi,bila je lako prepoznatljiva jer je samo jedan veliki saran bio ,sa slomljenim repom.
Mnogo mi je slika otislo kad je crkao racunar,mada mislim da ima na http://www.pecaros.com" onclick="window.open(this.href);return false; samo ja sam smotan to prebaciti.
Mnogo mi je slika otislo kad je crkao racunar,mada mislim da ima na http://www.pecaros.com" onclick="window.open(this.href);return false; samo ja sam smotan to prebaciti.
The following realms are under maintenance. All military missions, sent before the maintenance, and all alliance wars will be prolonged with the exact time the maintenance lasted for.
- BT Carp Fishing Team
- Ribarcina

Free Carp Cup 2012
- Attachments
-
- free carp 013_resize_resize.JPG (120.85KiB)Viewed 15509 times
-
- free carp 012_resize_resize.JPG (135.25KiB)Viewed 15509 times
-
- free carp 010_resize_resize.JPG (130.08KiB)Viewed 15509 times
-