Tribaljsko jezero

Sve lokacije gdje lovite, planirate loviti ili ih želite prezentovati drugima..

Moderator:Masterbih

rio
Ribarcina
Ribarcina
Re: Tribaljsko jezero

Post by rio » 11 Jun 2013, 19:43

Kolege najiskrenije zahvaljujem na čestitkama jer su stvarno dobar poticaj za daljnje kampanje. Moram naglasiti da se nikada nisam ovako namučio u ribolovu kao ovaj put, sa partnerom je to sve pjesma a za samog čovijeka ubijanje. Imao sam 4 dupla griza, pa dok jednog drilam drugog lagano na rod podu zadržavam prstom, dok jednog sačim držim nogom da neodnese i sak i štap drugog drilam, zatim onog prvog stavljam u kadicu i trčim po drugog... a slikanje da i negovorim, strava i užas, još je dobro i ispalo. Kad je Grga došao kao da mi je sunce svanulo a onda za kraj moje strave kada sam mislio da je mojim mukama kraj Grga ode u trgovinu a ja imam na njegova dva štapa grizove i mislim si pa jel tome još nije kraj, a onda vrhunac noćne more,treći griz na moj štap. Neznam koja je veća riba od koje na štapovima i neznam kojim redosljedom da ih umaram. Uspijevam se sabrati i jednog po jednog dovlačim, ali jedan mi ipak izlazi iz saka i lagano odlazi. Grga dolazi kad je sve gotovo, naravno nekrivim ga jer mogao sam i ja ići u trgovinu ali nisam se mogao suzdržati da nezavrištim od muke i bacim prvo što mi je došlo pod ruku. No to su čari ribolova i nemam se pravo ljutiti jer sam imao ribolov iz snova i trebalo mi je 3 dana da dođem k sebi od umora, ali po to sam i išao. Pozdrav svima i želim vam da prođete kao i ja [blblbbll] :.D buh::

GRGA RI
ViP
ViP

Post by GRGA RI » 11 Jun 2013, 23:55

Veliko hvala svima na podršci i pohvalama. Tribalj je prekrasna voda, i kada se poslože neke stvari, onda daje nezaboravan doživljaj.
Možda smo malo daleko od većine naših forumaša po zemljopisnoj karti, ali bi svakog trebalo zagolicat, onako pozitivno, svaki sličan ribolov.
Možda će se nakon svega pogledanog neko odlučiti odloviti kampanju na Triblju.

Planovi u udrzi su nam veliki, i postajemo šaranaška voda o kojoj svi sve više govore sa rešpektom.
Voda koja za sada ima, ali koja će i imati, kako ja volim reći, debele ribe, i pravi konkretan režim ribolova, brigu i pomoć o svim ribama i ribičima na vodi.

Želio bi se zahvaliti mome prijatelju Riu, za sav pošteni odnos, nesebično zalaganje i iskreno prijatreljstvo koje imamo već dugi niz godina.
Ljubav prema ribolovu nas je odvela do toga da smo se u punoj mjeri provetili rukovodstvu na našoj vodi, kako bi od nje napravili što bolju destinaciju za ribolov.
Na taj način bi i drugi ljudi mogli više uživati u onomu što svi mi ribiči najviše volimo, a to je naravno, ribolov ulovi i pusti.

Veliki pozdrav svima!

PS: Beli... spremaj se..... i dolazi! bravo: ura::

Plut
Guru
Guru

Post by Plut » 12 Jun 2013, 07:33

Svaka čast na ulovima i fotkama.
Pravi ste dvojac :Dtt

md_bait
Ribarcina
Ribarcina

Post by md_bait » 12 Jun 2013, 11:43

Bravo momci!!!!!!!!!!!!!

carpier
ViP
ViP

Post by carpier » 12 Jun 2013, 13:45

svaka čast na ulovima, slikama i postu... A što se tiče brige o Triblju...samo tako dalje, ako vam nešto za treba tu smo! :HH
I was born a carp angler and I‘ll die a carp angler.

Tona
Piskaralo
Piskaralo

Post by Tona » 12 Jun 2013, 15:55

Svaka čast!!! kl::

Go hard or go home!! 2::u

čipo
Genije
Genije

Post by čipo » 14 Jun 2013, 19:04

svi su vec sve rekli... kl:: kl:: kl:: kl::

dedoš
ViP
ViP

Post by dedoš » 17 Jun 2013, 20:51

Čestitke , a ujedno i pozdrav mojim slavoncima (na neki način).
Super odrađeno, prelijepe slike i ribe naravno.
Još jednom bravo . bravo: bravo:
Bog je svakom po rođenju odredio broj dana koliko će živjeti, u to jedino ne ulaze dani provedeni u ribolovu.

GRGA RI
ViP
ViP

Post by GRGA RI » 30 Jun 2013, 21:44

Ponovo sam uhvatio malo slobodnog vremena i na brzinu zarolao par kg i bris na vodu.
Rio nije mogao samnom pa je odluka bila da zabacim na brani kod "kućice".
U tri dana provedenih na vodi nisam skupio puno riba, ali......

Image

Image

Image

Image

Wonder je prava stvar

Image

Arsenal na sušenju

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

I Dok je bio u gostima. Pribor mu je ostao u vikendici pa je morao improvizirati buh:: :DDD

Image

Došao je i Rio, ali na par sati i to poslovno.
Rubnjaci su se morali popraviti.

Image

Image

Image

Image

Bio je i Mlađo. Piknuo je predivnog vretenca

Image

Image

Image

Image

I najveća riba kampanje, ravnih 19 kg

Image

Image

Na kraju sam skupio skromnih 11 grizeva, ali sam ovoga puta imao savršenu realizaciju.
11 od 11, koja god je riba zagrizla, ona je bila i uhvaćena.
Obzirom da trenutno ima dosta male ribe u jezeru, uspio sam selektirati veliku ribu sa 22mm boilama.
Masterbih boila je "malo ponestalo" pa sam napravio jednu fish - začinsku boilu.
Moram napisati i ovo:
2 ribe od 2 kg, 1 od 9 kg, pa redom, 15.5kg, 16kg, 16.5kg, 15.1kg, 16.9kg, 14kg, 17kg, i 19kg
11 riba 143 kg, odličan prosjek
Pozdrav svima i oprostite na kvaliteti slika, opet sam nešto zbrćkao, al bit će bolje drugi puta
:HH :Dtt

dedoš
ViP
ViP

Post by dedoš » 01 Jul 2013, 04:32

Bravo majstore, svaka čast na ulovima.

:Dtt :Dtt
Bog je svakom po rođenju odredio broj dana koliko će živjeti, u to jedino ne ulaze dani provedeni u ribolovu.

Post Reply

Return to “Rijeke, jezera, kanali i ostale destinacije”