ima je dosta kod nas u Valjevu i blizoj okolini malena i bezazlena ni nalik vecoj koleginici buahahah/b]
Šta ste radili danas?
Moderator:Masterbih
Re: Šta ste radili danas?
Učestvovao na 2 Method Feder kupu Laguna u Banatskob V. Selu. Opširnije u feder takmičenja

Uploaded with ImageShack.us

...Nije lako biti budala... Takav se moras roditi...
Destinations Point
Destinations Point
Nakon posla malo isao da prosetam kroz grad (Lijepo vrijeme napokon), al sam brzo i smugno jer ima previse ljudi (Guzva)
Minhen danas

Naravno, kuca lova i ribolova (Muzej)

Bistro
Minhen danas

Naravno, kuca lova i ribolova (Muzej)

Bistro
navezao 30 metara pva sa peletom za predstojece takmicenje! Sutra jos dvadeset!

braca iz daleke azije se nastanile blizu moje kuce na selu i otrebili americke somice manjice cverglane potamanise sve
e sad oni su dobri jer ovi sto rade tu kopaju sljunak i te stvari u slobodno vreme malo ukljuce struju,da napomenem tostolobik 18kg vagali ga i som al na stapu kako kazu od 22kg,mada sumnjam na stapu,e tako ti je kad nema zakona i reda,danas malo rostiljanja pa usput da vidim desavanja a kad sam vidio i cuo os u nesvest past,a prosle godine sam sa sonarem prosao i ima dosta ribe al nazalost umesto udice 220volti
e sad oni su dobri jer ovi sto rade tu kopaju sljunak i te stvari u slobodno vreme malo ukljuce struju,da napomenem tostolobik 18kg vagali ga i som al na stapu kako kazu od 22kg,mada sumnjam na stapu,e tako ti je kad nema zakona i reda,danas malo rostiljanja pa usput da vidim desavanja a kad sam vidio i cuo os u nesvest past,a prosle godine sam sa sonarem prosao i ima dosta ribe al nazalost umesto udice 220volti
atoth wrote:Učestvovao na 2 Method Feder kupu Laguna u Banatskob V. Selu. Opširnije u feder takmičenja
Cestitram kolega ..svaka cast !!
Ceo dan mi je protekao u pripremio za sutrasnje III kolo lige na Debeljaci a onda pravac posle toga divlja voda i testiranje mamaca koje sam pravio od Master bih komponenti osim aroma naravno ali i to ce uskoro tako da narednih 13 dana sam na vodi...Milina Bozija ..a ocekujem i prijatelje sa strane pa da malo vide sta to mi imamo i naravno bice lepa reportazica a nadam se i dobrih ulova ......
Veliki pozdrav za sve kolege!!!
Veliki pozdrav za sve kolege!!!
Valjda ce doci vreli dani, pa sam danas napravio malo plovaka za pecanje na povrsini...

Doco valjda ce nam ovo biti dosta?

Doco valjda ce nam ovo biti dosta?