Šta ste radili danas?
Moderator:Masterbih
mrtav umoran s posla et kad nemogu ni koju ispusit kraj jezera al zato ostaje sve u autu pa sutra posle posla buc buc buc buc pa valda 
Re: Šta ste radili danas?
kako napreduje nova pozicija?Andjelko wrote:mrtav umoran s posla et kad nemogu ni koju ispusit kraj jezera al zato ostaje sve u autu pa sutra posle posla buc buc buc buc pa valda
pozz..
nisam mogao snac snage danas da odem popravit mesto al sutra odo a u petak nocim pa cemo vidit sta ce bit
dok neki uzivaju na oktoberfestu ja se smrzo na zabaru,nista brate samo smrzo se a bio sam od pola pet do osam a neso je danas dobio jednog malisana oko 5kg i to je sve sa jezera zabar al se vidimo opet sutra
pivo pivo 
Eto spremao se cijeli dan za sutra, zadnje kolo našeg internog takmičenja na Triblju. Nadam se da ćemo vas Grga i ja uz dobru reportažu moći obavijestiti i o našem dobrom plasmanu, pozdrav svima 
Bistro majstori
Samo napred momci!!!!rio wrote:Eto spremao se cijeli dan za sutra, zadnje kolo našeg internog takmičenja na Triblju. Nadam se da ćemo vas Grga i ja uz dobru reportažu moći obavijestiti i o našem dobrom plasmanu, pozdrav svima