Kako slika NE treba da izgleda!

Pričajte o čemu želite, opušteno..

Moderator:Masterbih

rio
Ribarcina
Ribarcina
Re: Kako slika NE treba da izgleda!

Post by rio » 28 Oct 2013, 17:29

djmisha77 wrote:Juce sam se registrovao na Vasem forumu i kada sam procitao kako vredjate momka koji je upecao sarana od 35 na Moravi nisam izdrzao da ne vam ne napisem nekoliko reci. Lako je upecati ribu na reviru! Pogotovo kada covek ima love pa potrosi po izlasku 50-100 evra. Tada svi znamo pecati! Sto neko od vas pametnjakovica nije upecao sarana na divljoj vodi od preko 20kg?! Izracunajte svi vi pametnjakovici koliko ste ukupno imali sati ili godina provedenih na vodi a velika vecina vas nikad nije ni videla ribu vecu od 10kg! Milos je detaljno sve objasnio a vi ste nastavili sa vredjanjem jednog mladog sportiste koji je 100% ispravan. Coveka nikad u zivotu nisam video niti ga poznajem ali pravi sportista je i fer igrac sto se i vidi iz njegovog posta. Bas bih voleo da vidim vas pametnjakovice kako bi ste se ponasali da vam (ne daj Boze) dodje tolika riba a imate meredov i ostatak pribora kao Milos!!!! Znam da ce admin izbrisati moj post ali isto tako znam da ce ga bar neko procitati. Slobodno neka admin obrise moj profil i trajno me banuje a ja cu se potruditi da se na Srpskom najboljem forumu vukovi sa dunava, procuje kakvi su komentari i vredjana pogotovo od strane admina koji je i zapoceo i dozvolio ovako nesto!!!!
P.S. Sram vas bilo!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Na ovakve inbecile dragi kolege nemojte ni trošiti riječi.

tomoZG
ViP
ViP

Post by tomoZG » 28 Oct 2013, 17:42

djmisha77 wrote:Juce sam se registrovao na Vasem forumu i kada sam procitao kako vredjate momka koji je upecao sarana od 35 na Moravi nisam izdrzao da ne vam ne napisem nekoliko reci. Lako je upecati ribu na reviru! Pogotovo kada covek ima love pa potrosi po izlasku 50-100 evra. Tada svi znamo pecati! Sto neko od vas pametnjakovica nije upecao sarana na divljoj vodi od preko 20kg?! Izracunajte svi vi pametnjakovici koliko ste ukupno imali sati ili godina provedenih na vodi a velika vecina vas nikad nije ni videla ribu vecu od 10kg! Milos je detaljno sve objasnio a vi ste nastavili sa vredjanjem jednog mladog sportiste koji je 100% ispravan. Coveka nikad u zivotu nisam video niti ga poznajem ali pravi sportista je i fer igrac sto se i vidi iz njegovog posta. Bas bih voleo da vidim vas pametnjakovice kako bi ste se ponasali da vam (ne daj Boze) dodje tolika riba a imate meredov i ostatak pribora kao Milos!!!! Znam da ce admin izbrisati moj post ali isto tako znam da ce ga bar neko procitati. Slobodno neka admin obrise moj profil i trajno me banuje a ja cu se potruditi da se na Srpskom najboljem forumu vukovi sa dunava, procuje kakvi su komentari i vredjana pogotovo od strane admina koji je i zapoceo i dozvolio ovako nesto!!!!
P.S. Sram vas bilo!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Alo ,majstore!!!
Kao prvo ,NISI se predstavio u rubrici predstavljanje novih članova,bano si tu na forum i prvim postom počeo da nekog prozivaš i optužuješ za nešto.Jesi malo prvo pogledao ostale teme po forumu o kojim se piše i raspravlja,naravno da nisi jer da jesi nebi piso ovakve baljezgarije.Ovo je c&r(ulovi i pusti) forum i većina članova je tog usmjerenja i takva je i tematika ,sve u svrhu očuvanja i zaštite ribljeg fonda.Kako si se jučer registriro ako ti nepaše odregistriraj odavde "svojim istomišljenicima" ionako nam je dosta prepucavanja sa takvim pametnjakovićima.
Image

carpier
ViP
ViP

Post by carpier » 28 Oct 2013, 17:58

P.S. Sram vas bilo!
djmisha... :) Koji je tebi??? Koja si ti da sereš po ovom forumu i po mojim kolegama??? E pa frajeru dragi ajde dođi kod nas na jezero, ja te počastim sa jelom i pičem za svih 7 dana i sa dozvolom. Ako ne upecaš ribe veče od 10 kilograma sam plačaš sve. Može? Koliko sam sati proveo za vodom? E pa ne znam nit me zaboli....ali u 32 godine se potrošilo nešto malo toga... bravo: i nije mi žao ni jedan jedini cent! Nemoj da se hvališ kakav si j**** kad imaš maloga...Pa tako i on nije trebao na pecanje ako nema opreme...i čak ako ga je izvadio iz vode zašto ga nije pustio nazad? Gde to piše ko kako treba da je čovek i kakav? E to je sve u glavi i u duši! Ako je. Miloš...Miloš mesar se zajebo za ceo život....od kralja do budale malo ti treba. Mlad sportista??? 100% ispravan? Daj bre ne seri. A najgore je što ga niti nikad nisi vidio niti ga po mome bilo kad hočeš...ali pošto si se budalasto postavio na njegovu stranu! Znači isti kreten si kao i on. Budalo...Mogu ti ja ubiti dete ili ženu...pa na kraju brate izvini žao mi je...nosi se bre u tri lepe!
Kakav i koji bre najbolji Srpski forum? Zar još i tamo da si praviš bruku? I njima? E pa može... id:: Sram tebe bilo konju jedan. Gde češ pecati za 15 godina? I šta? Ovo je inače moje prvo psovanje po forumu u dve godine ali ovo ne mogu više da gledam i zaboleme dal ce me banuje li zbaci ili bilo šta...Pogledaj si malo mlade momke iz Bosne, Srbije....kako kukaju i plaču da nema ribe kamo li velikih pa malo razmilsi tom glavom blesavom...A o tome gde ja pecam, u kojim sam sve državama bio, i gde ču još pecati ne možeš ti niti da sanjaš a kamo li zamisliš...e pa dragi moj to je moj način života! Ne idem u kafanu, pijan nisam bio od ne znam kada više, umjesto da lutam po gradu i teram kurve ide lova u pribor...A ti malo misli tom glavom blesavom pa razmisli drugi puta kad češ opet srati po ljudima kojima nisi ni do koljena...Kad tad čete povaditi svu ribu iz vaših voda, nebitno ili mrežom ili štapom...e onda čete gledati po internetu mene i moje šarane, somove, kečige....a nadam se da što prije da što brže vidiš kakva si budala.
I was born a carp angler and I‘ll die a carp angler.

enko
Napredan clan
Napredan clan

Post by enko » 28 Oct 2013, 18:23

Digla se frka oko posta a na somove niko ne obraća paznju.zar je samo šaran riba????ovdje se svi busaju u prsa kako su sportski ribolovci a ocigledno to sportski podrazumjeva samo jednu vrstu ribe dok im je ok da stradaju ostale vrste kapitalne ribe

Sent from my ST21i using Tapatalk

frle
Ribolovac
Ribolovac

Post by frle » 28 Oct 2013, 18:36

P.S. Sram vas bilo!
Za ribiče s takvim razmišljanjem treba nažalost pričekati da jednostavno zub vremena učini svoje.
Naime, taj odgovor sam dobio negdje prije sedam godina kad sam jednog iskusnog C&R ribolovca pitao kako promjeniti mentalni sklop takvih ljudi.
Imam pitanje za gospodina:
Dali bi nakon provedenih 20 noći na rijeci bez griza, te nakon toga ulova šarana od 10kg, tu istu ribu poslikali i pustili ???

Linear
Genije
Genije

Post by Linear » 28 Oct 2013, 18:47

enko wrote:Digla se frka oko posta a na somove niko ne obraća paznju.zar je samo šaran riba????ovdje se svi busaju u prsa kako su sportski ribolovci a ocigledno to sportski podrazumjeva samo jednu vrstu ribe dok im je ok da stradaju ostale vrste kapitalne ribe

Ko je to rekao da je ok da stradaju ostale vrste kapitalne ribe i ko je rekao da je samo saran onaj koji ima zastitu na ovom forumu?

Gdje si to procitao na nasem forumu? c:c

@Frle, dzaba mu postavljas pitanje. Mesari ne vracaju ribe u vodu! Odgovor je jednostavan i unaprijed se zna.
Uhvati radi uzivanja, slikaj radi uspomene, pusti radi buducnosti!

“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”

admin
Site Admin
Site Admin

Post by admin » 28 Oct 2013, 19:25

Zamolio bi vas sve da se izrazavate kulturno bez psovki i ruznih rijeci jer smo morali neke stvari aditovati i ukloniti.
Budite dostojanstveni i odgovorite argumentovano bez nervoze.
Kako neko rece, hladne glave, a topla srca i vatrene krvi.

enko
Napredan clan
Napredan clan

Post by enko » 28 Oct 2013, 20:01

Linear wrote:
enko wrote:Digla se frka oko posta a na somove niko ne obraća paznju.zar je samo šaran riba????ovdje se svi busaju u prsa kako su sportski ribolovci a ocigledno to sportski podrazumjeva samo jednu vrstu ribe dok im je ok da stradaju ostale vrste kapitalne ribe

Ko je to rekao da je ok da stradaju ostale vrste kapitalne ribe i ko je rekao da je samo saran onaj koji ima zastitu na ovom forumu?

@Frle, dzaba mu postavljas pitanje. Mesari ne vracaju ribe u vodu! Odgovor je jednostavan i unaprijed se zna.
A ko je to još osim atotha i roka komentirao slike onih somova????.

Andjelko
Guru
Guru

Post by Andjelko » 28 Oct 2013, 20:03

et ja pecam sarana i svi me znaju i kakav sam i sve a sta mislis da sad ja svakog sarana zakoljem i lepo u zamrzivac.a imam sina od pet i po godina i koji samnom ide redovno na kampanje bilo kakva pecanja i sta ce on naucit ili jos gore ako pokoljem sve sarane sta ce moj sin kasnije upecat nije samo u pitanjima uhvati i pusti,pita se sta ce nam djeca pecat kad budu nasi godina,zato ljudi svi trebaju da hrane njeguju i poribljavaju svaki cosak vode da i nasa mladost moze uzivat,a sto se tice ovog kapitalca mislim da moj boris od pet godina to nebi tako uradio,to je za svaku osudu i nece se nikad naucit pameti kad je takvu ribu mogao a sta mislis o ovim kilasima pa njih ce kamenom po glavi strah me i pomislit sta bi bilo

Linear
Genije
Genije

Post by Linear » 28 Oct 2013, 20:28

enko wrote:
Linear wrote:

A ko je to još osim atotha i roka komentirao slike onih somova????.

Pa sta sad treba svi da se izredamo sa istom pricom o osudjivanju klanja kapitalnih riba i da se ponasamo kao papagaji u obdanistu, pardon, kavezu, da bi nekom to izgledalo kako mi ne podrzavamo klanje kapitalnih primjeraka svake ribe po na osob?

Ne kontam! c:c

Nego evo majstora koji podrzava klanje ribe i kome je Milos - "mesar" IDOL i HEROJ pa dosao da ga brani jadna majko!

Ladies and gentlemen.... I would like to introduce you dj misha 77 [hiphiph[] [drhiop]

Image

dobrodosao na forum, samo mislim da si zalutao, nije ovdje mjesto za mesare F::

PS: ovo sam samo postavio sliku tako da ljudi imaju uvid u to ko je to stigao na nas forum kao padobranac bez predstavljanja ikakvog i dosao misleci da moze da se sakrije iza nika!
Uhvati radi uzivanja, slikaj radi uspomene, pusti radi buducnosti!

“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”

Post Reply

Return to “Forumska kafana”