Kako slika NE treba da izgleda!
Moderator:Masterbih
Einstein is a live!?

Re: Kako slika NE treba da izgleda!
pa da i ja napišem koju našem novom "pametnom" članu ovog foruma.djmisha77 wrote:Juce sam se registrovao na Vasem forumu i kada sam procitao kako vredjate momka koji je upecao sarana od 35 na Moravi nisam izdrzao da ne vam ne napisem nekoliko reci. Lako je upecati ribu na reviru! Pogotovo kada covek ima love pa potrosi po izlasku 50-100 evra. Tada svi znamo pecati! Sto neko od vas pametnjakovica nije upecao sarana na divljoj vodi od preko 20kg?! Izracunajte svi vi pametnjakovici koliko ste ukupno imali sati ili godina provedenih na vodi a velika vecina vas nikad nije ni videla ribu vecu od 10kg! Milos je detaljno sve objasnio a vi ste nastavili sa vredjanjem jednog mladog sportiste koji je 100% ispravan. Coveka nikad u zivotu nisam video niti ga poznajem ali pravi sportista je i fer igrac sto se i vidi iz njegovog posta. Bas bih voleo da vidim vas pametnjakovice kako bi ste se ponasali da vam (ne daj Boze) dodje tolika riba a imate meredov i ostatak pribora kao Milos!!!! Znam da ce admin izbrisati moj post ali isto tako znam da ce ga bar neko procitati. Slobodno neka admin obrise moj profil i trajno me banuje a ja cu se potruditi da se na Srpskom najboljem forumu vukovi sa dunava, procuje kakvi su komentari i vredjana pogotovo od strane admina koji je i zapoceo i dozvolio ovako nesto!!!!
P.S. Sram vas bilo!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Slušaj bre ti DJ, (ovo dj me podseća na onog poznatog šašavog pevača Dj K....., mislim da znate o kome je reč) kao prvo, sram tebe bilo, jer kad dodješ negde, kultura i bonton nalažu da se prvo predstaviš i tek onda počinješ da pričaš, jeli tako?! a ti si ovamo uleteo ko pandur u raciju.
dalje, lepo ti je Boris napisao, ti bre brkaš pojmove, nemaš ti pojma šta je revir. kažeš lako je pecati kad se potroši 50-100e po danu, i to na reviru, kako ti kažeš, a???? ajde ne lupetaj, i ako neznaš o čemu pričaš, pitaj babu neka ti da malo vune i neka te nauči kako se pletu čarape. mnogi potroše i više para po danu i na tim revirima odu kući bez ulova, neka se jave ljudi koji se takmiče, pa neka ti oni kažu koliko su para potrošili i koliko su se nalovili. to su priče za malu decu. kažeš da je miloš 100% ispravan iako ga ne poznaješ, a to si zaključio iz njegovog pisanja. ti mora da si naivan mnogo, i veruješ sve što se napiše, a? jeli majstore, a šta će ti tvoji istomišljenici sa dunava da nam rade kad im kažeš kakvi su ovde komentari!!!!? mogu samo da nam pljunu pod prozor
enko, jedno pitanjce, pa što ti nisi prvi komentarisao slike sa somovima? što sad tu nas napadaš, idi pogledaj, svi koji smo pisali postove u vezi šarana od 35+kg smo šarandije, i naravno da nam nije lepo videti ostale riblje vrste kako ih ubijaju i sramotno kače njihove slike na net. ko je ovde na forumu napisao da sportski podrazumeva jednu vrstu ribe i da mu je ok da stradaju ostale kapitalne ribe?!?!! ajde citiraj to gde je napisano, da vidimo i mi ostali. i još nešto, ova tvoja zadnja rečenica nema nikakvog smislaenko wrote:Digla se frka oko posta a na somove niko ne obraća paznju.zar je samo šaran riba????ovdje se svi busaju u prsa kako su sportski ribolovci a ocigledno to sportski podrazumjeva samo jednu vrstu ribe dok im je ok da stradaju ostale vrste kapitalne ribe
Sent from my ST21i using Tapatalk
, riba je riba da li bila ona mala ili velika, tj. kapitalna, važno je da se boriš da očuvaš sve, jer ako one najmanje ne čuvamo nikad neće moći da porastu i da bude kapitalna, kako ti kažeš.enko wrote:dok im je ok da stradaju ostale vrste kapitalne ribe
Druze crni ajmo iskreno sad da li bi se digla ovolika prasinada je postavljena slika šarana od kilu a ne od 35kg?ja sam samo skrenuo paznju da se digla frka oko nekog bezvrjednog lika i njegovog posta.i ja sam za ocuvanje ribljeg fonda ali realno nikada na balkanu neće na vodama zazivjeti potpuni C&R ali kada bi drzave zakonom zastitile kapitalne ribe i natjerali udruzenja da postuju taj zakon nebi imali ovakvi situacija kao sa ovim saranima i somovima.
Enko brate pa mora negdje od necega se pocet. I sasvim je normalna stvar da se digne veca frka oko ribe 35 kg nego oko ribe od 1 kg. Ovim opet ne opravdavam ubijanje manje ribe jer bi bila glupost cista opravdavati to.
I zasto ne krenes redom pa malo razmislis?
Ovaj lik "MILOS -MESAR" kruzi po forumima i bukvalno hvali se sa ulovom. Na mnogima od njih dobio je podrsku u vidu : bravo care, svaka cast, skidamo ti kapu itd. itd.
Dok za razliku od tih mesarskih foruma gdje je normalno da vidis slike gdje su se ljudi slikali u kuhinji, u dnevnom boravku ili negdje u basti svoje kuce pored ruza (valjda da bi slika izgledala ljepse sta li vec) na ovom forumu nije dobio niti jedan post podrske i dobio je samo pljuvanje i lupanje u glavu.
I gle cuda on odlucuje da se promjeni. Jest, promjenit ce se mali, skinut ce odjecu u kojoj je bio taj dan i obuci ce karate kimono i otici ce pecati u njemu jer je on fair play sportista. Ouuu yeahh
Isto bi bilo i da je na mnogim drugim nasim a i susjednim forumima u Hrvatskoj postavio sliku i krenuo da se hvali sa ulovom kojeg je tranzirao u meso.
I medjutim to nije bilo dosta, nego njegov neki istomisljenik i DJ Krmak iz Novog Sada, ne znam kako mu je ime, nije se predstavio ovdje a nije ni na Vukovima sa Dunava (izgleda nema obicaj da se predstavi na forumima nego kao padobranac leti okolo) i dosao kao fol on njega da brani i jos se usudjuje da vrijedja clanove foruma.
Ne vidim ama bas nikakav problem u tome sto smo mi stali jedan uz drugog i sto svi u koloni pljunemo na ovakve ljude!
Zato se i digla cijela frka oko bas tog posta. A napisao sam Ti fino. Ovaj forum ne podrzava nikakvo klanje ribe, nikakve uzasne slike sa ulovima i bilo kakvo nepostivanje ulova na jedan normalan i ajmo reci ljudski nacin. Nebitno koja to vrsta ili velicina ribe bila! Svaki takav cin ce biti ostro osudjen i vjeruj da jeste iako mozda Tebi ne izgleda tako.
Sama ova tema ima naziv i zadatak u tome svemu da pokaze upravo takvim mesarima i onima koji svoj ulov ne postuju, kako NE treba da se ponasaju sa istim.
Tebi ako nije dovoljan naziv teme da bi Ti se objasnilo jarane, ja licno mogu i nacrtat, nije problem ni to. I ne samo Tebi, nego svima kojima nije jasno!
I ovdje niko ne zeli da C&R bude 100% na snazi, svako normalan je svjestan da do toga tesko ili nikako ne dolazi medjutim negdje se i nekako mora poceti raditi na tome da se taj vid ribolova poveca procentualno za dobro svih nas u nasim zemljama a ne samo za dobro nas koji se eto bavimo promocijom tog UHVATI I PUSTI pokreta.
Licnog sam misljenja da kada bi u BiH to bilo samo 50% bilo bi to sasvim dovoljno i za riblji fond a i da nam stranci pune kase ribarskih drustava svojim novcem a da ne pricam sta bi moglo jos da se desi kada bi ribarski turizam zazivio malo vise na ovim prostorima. Al' to je drugi par cipela pa mozemo otvoriti drugu temu a ovo je tema namjenjena ajmo reci edukovanju KAKO NE TREBA DA SE RADI i grubom pokazivanju istine koju treba iskorijeniti na nasim vodama i prema tome nije niko povlasten na njoj!
Bistro
I zasto ne krenes redom pa malo razmislis?
Ovaj lik "MILOS -MESAR" kruzi po forumima i bukvalno hvali se sa ulovom. Na mnogima od njih dobio je podrsku u vidu : bravo care, svaka cast, skidamo ti kapu itd. itd.
Dok za razliku od tih mesarskih foruma gdje je normalno da vidis slike gdje su se ljudi slikali u kuhinji, u dnevnom boravku ili negdje u basti svoje kuce pored ruza (valjda da bi slika izgledala ljepse sta li vec) na ovom forumu nije dobio niti jedan post podrske i dobio je samo pljuvanje i lupanje u glavu.
I gle cuda on odlucuje da se promjeni. Jest, promjenit ce se mali, skinut ce odjecu u kojoj je bio taj dan i obuci ce karate kimono i otici ce pecati u njemu jer je on fair play sportista. Ouuu yeahh
Isto bi bilo i da je na mnogim drugim nasim a i susjednim forumima u Hrvatskoj postavio sliku i krenuo da se hvali sa ulovom kojeg je tranzirao u meso.
I medjutim to nije bilo dosta, nego njegov neki istomisljenik i DJ Krmak iz Novog Sada, ne znam kako mu je ime, nije se predstavio ovdje a nije ni na Vukovima sa Dunava (izgleda nema obicaj da se predstavi na forumima nego kao padobranac leti okolo) i dosao kao fol on njega da brani i jos se usudjuje da vrijedja clanove foruma.
Ne vidim ama bas nikakav problem u tome sto smo mi stali jedan uz drugog i sto svi u koloni pljunemo na ovakve ljude!
Zato se i digla cijela frka oko bas tog posta. A napisao sam Ti fino. Ovaj forum ne podrzava nikakvo klanje ribe, nikakve uzasne slike sa ulovima i bilo kakvo nepostivanje ulova na jedan normalan i ajmo reci ljudski nacin. Nebitno koja to vrsta ili velicina ribe bila! Svaki takav cin ce biti ostro osudjen i vjeruj da jeste iako mozda Tebi ne izgleda tako.
Sama ova tema ima naziv i zadatak u tome svemu da pokaze upravo takvim mesarima i onima koji svoj ulov ne postuju, kako NE treba da se ponasaju sa istim.
Tebi ako nije dovoljan naziv teme da bi Ti se objasnilo jarane, ja licno mogu i nacrtat, nije problem ni to. I ne samo Tebi, nego svima kojima nije jasno!
I ovdje niko ne zeli da C&R bude 100% na snazi, svako normalan je svjestan da do toga tesko ili nikako ne dolazi medjutim negdje se i nekako mora poceti raditi na tome da se taj vid ribolova poveca procentualno za dobro svih nas u nasim zemljama a ne samo za dobro nas koji se eto bavimo promocijom tog UHVATI I PUSTI pokreta.
Licnog sam misljenja da kada bi u BiH to bilo samo 50% bilo bi to sasvim dovoljno i za riblji fond a i da nam stranci pune kase ribarskih drustava svojim novcem a da ne pricam sta bi moglo jos da se desi kada bi ribarski turizam zazivio malo vise na ovim prostorima. Al' to je drugi par cipela pa mozemo otvoriti drugu temu a ovo je tema namjenjena ajmo reci edukovanju KAKO NE TREBA DA SE RADI i grubom pokazivanju istine koju treba iskorijeniti na nasim vodama i prema tome nije niko povlasten na njoj!
Bistro
Uhvati radi uzivanja, slikaj radi uspomene, pusti radi buducnosti!
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
Druze tarik znas me znam te nema potrebe da crtas nisam retardiran:D.i miloš i dj su nebitni likovi na koje netreba trositi tipke na tastaturi.države su te koje imaju nakaradne zakone o ribolovu po kojima je isto da li ponio kuci ribu od kilu ili od 20 kg.
Ovaj lik "MILOS -MESAR"
Ne svidja mi se previše ovakvo grubo napadanje svakog koji misli ili je učinio nešto suprotno onome što mi držimo za ispravno. Pa i stalno nazivanje ribolovaca, koji uzimaju ribu mesarima baš i nema smisla.Onaj dečko se je tu naslušao svega i svačega i imam i osiječaj, da se kaje - pa ljudi dajmo mu priliku. Smi mi koji lovimo ribu toj ribi zadajemo bol tako fizički kao i psihički. Budimo malo samokritički pa se stavimo u jednog šarana pa nas neka neko 15tak minuta vuče na kuki s kojom imamo probodeno lice ili usnu, nakon toga nas izvuče nekamo gdje nemožemo ni disat. Pa nas tamo diže, važe, slika i onda za nagradu što smo sve to propatili poljupcem opet vrati u naš ambijent.
Nikada nisam bio takmičar a više puta sam prisustvovao takmičenju. Tamo sam često viđao kao se mesto, da se pažljivo izvadi udica ova samo povuče i protrga usna male ribe, samo da se dobije na brzini.Riba se baca u one dugačke čuvarice sa visine u kojoj se ribe drže više sati, zgužvane na malom prostoru i vidio sam na kraju, kada su bile vračene u vodu kako je veliki dio njih več uginuo. A niko o tome neče da priča i to je kao ljudski.
Nisu bili samo oni koji su ubijali zločinci več i oni koji su mučili.
Ako smo stvarno takvi zaljubljenici u prirodu i ribe onda dođimo na vodu i uživajmo gledajuči ribe u vodi in fotografišimo ih. Ja, priznajem nisam takav, volim loviti ribu, vrlo redko a i to se desi, ponijeti i kakvog klena kuči za večeru. Ako sam zbog toga za razliku od nekih tu zločinac i mesar pa me onda osudite.
Ne svidja mi se previše ovakvo grubo napadanje svakog koji misli ili je učinio nešto suprotno onome što mi držimo za ispravno. Pa i stalno nazivanje ribolovaca, koji uzimaju ribu mesarima baš i nema smisla.Onaj dečko se je tu naslušao svega i svačega i imam i osiječaj, da se kaje - pa ljudi dajmo mu priliku. Smi mi koji lovimo ribu toj ribi zadajemo bol tako fizički kao i psihički. Budimo malo samokritički pa se stavimo u jednog šarana pa nas neka neko 15tak minuta vuče na kuki s kojom imamo probodeno lice ili usnu, nakon toga nas izvuče nekamo gdje nemožemo ni disat. Pa nas tamo diže, važe, slika i onda za nagradu što smo sve to propatili poljupcem opet vrati u naš ambijent.
Nikada nisam bio takmičar a više puta sam prisustvovao takmičenju. Tamo sam često viđao kao se mesto, da se pažljivo izvadi udica ova samo povuče i protrga usna male ribe, samo da se dobije na brzini.Riba se baca u one dugačke čuvarice sa visine u kojoj se ribe drže više sati, zgužvane na malom prostoru i vidio sam na kraju, kada su bile vračene u vodu kako je veliki dio njih več uginuo. A niko o tome neče da priča i to je kao ljudski.
Nisu bili samo oni koji su ubijali zločinci več i oni koji su mučili.
Ako smo stvarno takvi zaljubljenici u prirodu i ribe onda dođimo na vodu i uživajmo gledajuči ribe u vodi in fotografišimo ih. Ja, priznajem nisam takav, volim loviti ribu, vrlo redko a i to se desi, ponijeti i kakvog klena kuči za večeru. Ako sam zbog toga za razliku od nekih tu zločinac i mesar pa me onda osudite.
Last edited by zdravko on 30 Oct 2013, 13:01, edited 2 times in total.
Nema tu nikakve osude za onog koji poštuje slovo zakona,znači da se i odnese riba koja je U MJERI.I da se tako radi vjeruj mi vode bi bile pune ribe,ali nije tu problem u onima koji povremeno odnesu ribu u mjeri nego u unima koji nose (kradu) stalno ribu preko mjere

Al je zalosno druze tomo što u zakonu stoji samo minimalna mjera