Jezero Žabar
Moderator:Masterbih
a drug tarik
nek da komentare na slike a ja odo pisat
Re: Jezero Donji Žabar
Ljudi to je reklama gdje se slika prikazuje, nisam ja to postavio,a ko je nastran nedo ga bog eto mu dzaba reklame
Andjelko wrote:a drug tarik![]()
nek da komentare na slike a ja odo pisat
Komentari za lijepe slike su na drugoj temi. Ovdje ne vidim ulova pa nemam sta komentarisat.
Uhvati radi uzivanja, slikaj radi uspomene, pusti radi buducnosti!
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
“Budi nalik na morski rt u koji neprestano udaraju valovi a on i dalje ostaje čvrst, dok se oko njega stišava razjarena voda.”
sad me zvao sasa vlasnik i kaze neki su dobili sargu 22kg,oticu ovi dana pa uzet slike i vidit ko je ga dobio a mozda i za vukend zabacit ak ne smrzne
ispravka sasa kupio negdje u bjeljini sargicu od 22 i ubacio a ja na slavi bio pa se pomijesalo pice i pogresno razumiloAndjelko wrote:sad me zvao sasa vlasnik i kaze neki su dobili sargu 22kg,oticu ovi dana pa uzet slike i vidit ko je ga dobio a mozda i za vukend zabacit ak ne smrzne
sinoc golac od 21kg ubacen,slike uskoro
Daj slike Andjelko, niko nece povjerovati u ova poribljavanja samo na rijec.
Biće slike 30. februara!
Andjele pokusaj da dobijes slike pa nam ubaci ovjde da ljudi vide ljepotu i ribe.
Bistro.
Bistro.
Ma de kad je Andjo donio kakvu sliku sa poribljavanja iskreno?
Ne znam samo sto dzaba pise da ce donijeti slike kad ih nikad nije okacio. Dzaba ljudima stvara problem. Jos ce neko pomislit da lazu.
Ne znam samo sto dzaba pise da ce donijeti slike kad ih nikad nije okacio. Dzaba ljudima stvara problem. Jos ce neko pomislit da lazu.