Izsečak iz današnjih lokalnih novima pod naslovom.Reportaža sa najuspešnijim ribolovcem na jezeru Tandari u mesecu martu.Novinar je kao ključ uspeha naveo dugogodišnje takmičarsko iskustvo kao i Masterbih primamu koju koristim
evo veceras se dokopah kompa pa da pokazem sta sam radio juce i danas
juce je bio dan za obilazak nekih voda a pre toga jedan lep rucak sa kolegom u predivnom restoranu kao sto mu i ime kaze ,,Mali Raj"
posle rucka smo krenuli put Petrovca na Mlavi rodnog mesta mog oca sa planom da usput obidjemo neka jezera nadomak Pozarevca
obisli smo ukupno 5 jezera i Kisino jezero, Ostrvo, Potkovica, Plovni Bager i jos jedno kojem sam zaboravio ime.Po nazivima jezera mozete pretpostaviti ko je bio domacin u obilasku navedenih voda, ali o tom cu posebno pisati u nekoj drugoj temi.Uglavnom lepo provedeno popodne na prelepim jezerima
put smo nastavili po zalasku sunca i dosli kuci vec poprilicno kasno.Posle tesko prespavane noci zbog skupljenih utisaka u ranim jutarnim satima ocekuje me jos jedno iznenadjenje i za sve ove moje godine prvo takvo iskustvo.necu puno da pricam ali bio sam dobar iako je bilo poprilicno tesko.