Mokra kampanja-Siromaja

Sve lokacije gdje lovite, planirate loviti ili ih želite prezentovati drugima..

Moderator:Masterbih

Post Reply
tomoZG
ViP
ViP
Mokra kampanja-Siromaja

Post by tomoZG » 04 May 2014, 20:43

Pozdrav
Konačno se uspilo sastavit slobodan vikend za jednu manju kampanjicu na Siromaji od dva dana,te kolega započinje riblov u četvrtak ,a ja mu se pridružujem u petak popodne.Prihranjuje se obilno jer otvaramo mjesto po prvi put u ovoj godini ,dosad niko još nije lovio ove god.na tom mjestu i izlazimo na zavidnu daljinu sa priborima.Prihrana se sastojala uglavnom od boili sa Masterbih komponenatama i peleta sa malo kukuruza, ali kao što sam reko hrani se obilno 2 puta dnevno
Image
picture uploader
Image
img host
U mojoj prvoj noći vrijeme je stabilno tlak u padu i temp. odlični preduvjeti za dobar ribolov ,te tako i biva jer ta noć nam donosi 4 ribe najveća 12,5kg do ponoć,i te imamo mirnu noć za spavanje, te ujutro opet griz oko 7h za dobro jutro ali nažalost taj jutarnji nam završava u granju
Image
image hosting over 5mb
I najveća riba te noći
Image
image ru
Jako smo se iznenadili borbenošću riba te smo za svaku imali dojam da je puno veća
Sljedeći dan u subotu vrijeme kreće kontra nas ,sa obilnom kišom i vjetrom te taj dan prihranjujemo nekoliko puta u trenucima kada kiša malo popusti u biti smo cijeli dan pokušavali nahranit spot al kiša je padala skoro cijeli dan i noć .Preko dana nije bilo nikakvog događanja .Noć nam opet donosi dvije ribe jednog veleljuskavog od 9kg i jednog manjeg,ali tu noć kiša i vjetar su nas dotukli.
Image
screenshot on pc
Više mi nije bilo do ribolova čak sam u jednom trenutku razmišljao da se pokupim kući ,ali vrlo brzo me jedan veleljuskavi odgovorio od toga ,šator mi je toliko bio natopljen sa vodom da je počeo kondenzat da mi kapa unutra,vlaga je bila nenormalna,temperatura je pala za desetak stupnjeva i samo sam jedva čekao da svane jutro da završi ta priča.Ukupan dojam je da smo kampanju dobro odradili i pripremili samo nam vremenske prilike nisu išle na ruku ,a i broj grizeva s obzirom na poziciju je bio za ovu vodu na zavidnom nivou.
Image
upload picture
Image
free screen capture
Do neke sljedeće i nadam se malo manje vlažne priče pozdrav svima i bistro!
lp.tomo
Image

Masterbih
Moderator
Moderator

Re: Mokra kampanja-Siromaja

Post by Masterbih » 05 May 2014, 22:23

Tomo nije bas bilo ugodno po takvom vremenu boraviti pokraj vode, ali..
Pa to je ipak bio super ribolov kad se sve zbroji.
Bistro.
piv::

čipo
Genije
Genije

Post by čipo » 07 May 2014, 05:33

Slažem se sa Borisom,uza takve uvjete,novu poziciju i nadasve na toj vodi sigurno odličan ribolov [superr]

rio
Ribarcina
Ribarcina

Post by rio » 07 May 2014, 20:34

Tomo ovi vaši crni šarani me izuju svaki put kad ih vidim, čestitam na ulovima s obzirom na uvjete 2::u

čipo
Genije
Genije

Post by čipo » 08 May 2014, 21:24

A ovaj zadnji je za reklamu <3

tomoZG
ViP
ViP

Post by tomoZG » 12 May 2014, 19:05

Ha,ha nastavak mokre priče,pružila se prilika pa sam je iskoristio i proveo jednu noć na vodi,uglavnom opet me sašilo takvo grmljavinsko nevrijeme da sam molio da nemam griz .I tako je i bilo ,a onda laganini ujutro jedan lijepi ljuskavac...
Image
image hosting 30 mb
Image

LunaTic
Ribarcina
Ribarcina

Post by LunaTic » 13 May 2014, 05:00

molba je usliušeana.. poslje kiše dolazi sunce i lijepi ljuskavac na matu... bravo Tomo

Post Reply

Return to “Rijeke, jezera, kanali i ostale destinacije”