Šaran ulovi 2014
Moderator:Masterbih
Bistro Plut,svaka čast za Savska torpeda,fenomenalan ulov i fotke.
Re: Šaran ulovi 2014
UH, baš su lijepi primjerci.
Svaka čast Plut
Svaka čast Plut
Ovi veliki komadi te u zadnje vrijeme očito dobro idu.
Na šta ih loviš ?
(Možda malo soli na rep ?
)
Na šta ih loviš ?
(Možda malo soli na rep ?
Uh,dobar je.
Bistro Plut.
Bistro Plut.
Napokon malo slobodnog vremena za napisati kratku reportazu sa posljednjeg ribolova koji je trajao 6 dana sa kolegom Binom ,
ribe smo brojali do nekih 12-13 a posle toga nismo stigli sto zbog riba ispod kilaze koja je nama dvoici iteresantna sto zbog 6 kartona Ceskog budwaisera
!
Ja sam pecao cjelo vrijeme na masterbih boile a takodje i hranio , hranio sam sa liverom ,Hi-atract Corn ,Hi-atract fish i DUDOM
i sa masterbih brasnastom prihranom !
95% ulovljenih riba je doslo na liver boile koje su bile prelivene sa liver pure (masterbih) plus iste mrvljene boile u PVA umocene u liver dip , po nasoj procjeni imali smo oko 50tak riba zajedno nas dvoica uz jedno vrlo opusteno pecanje bez presa sa mnogo Ceskoskog piva
!
Ja otvaram pecanje kako se zamo zamisliti moze ,nakon hranjenja sa liver boilama i brasnastom prihranom u koju je dodato liver PURE od masterbiha samo 20tak minuta posle zabacaja imam ribu od 18,200kg
,sto ce na kraju biti moja najveca riba kampanje , da nebih puno razglabao postavicu par slika ulova koji su zasluzili da se slikaju
prva riba 18,200kg na liver boilu

amur koji je dosao isto na liver

I opet liver

A ovaj ljepotan dolazi na Hi-Attract Corn

I opet taj dosadni LIVER

Amur koji dolazi na pelet halibut u kombinaciji sa mulberry popupicom (masterbih)

i OPET taj liver

napokon i jedna riba na river obicnu u kombinaciji sa river popapicom

i meni najljepsa riba kampanje dolazi na vec pogadjate
LIVER (masterbih boilu)

ribe smo brojali do nekih 12-13 a posle toga nismo stigli sto zbog riba ispod kilaze koja je nama dvoici iteresantna sto zbog 6 kartona Ceskog budwaisera
Ja sam pecao cjelo vrijeme na masterbih boile a takodje i hranio , hranio sam sa liverom ,Hi-atract Corn ,Hi-atract fish i DUDOM
95% ulovljenih riba je doslo na liver boile koje su bile prelivene sa liver pure (masterbih) plus iste mrvljene boile u PVA umocene u liver dip , po nasoj procjeni imali smo oko 50tak riba zajedno nas dvoica uz jedno vrlo opusteno pecanje bez presa sa mnogo Ceskoskog piva
Ja otvaram pecanje kako se zamo zamisliti moze ,nakon hranjenja sa liver boilama i brasnastom prihranom u koju je dodato liver PURE od masterbiha samo 20tak minuta posle zabacaja imam ribu od 18,200kg
prva riba 18,200kg na liver boilu

amur koji je dosao isto na liver

I opet liver

A ovaj ljepotan dolazi na Hi-Attract Corn

I opet taj dosadni LIVER

Amur koji dolazi na pelet halibut u kombinaciji sa mulberry popupicom (masterbih)

i OPET taj liver

napokon i jedna riba na river obicnu u kombinaciji sa river popapicom

i meni najljepsa riba kampanje dolazi na vec pogadjate