Došavši na vodu slijedi mukotrpno slaganje pribora i hranjenje koje samo povremeno prestaje dok se nešto pojede ili popije
Do večeri nemamo poteza i lovimo se klope...od kobasa,špeka do pečenog krumpira,kum ima živaca za sve raditi i peći...

Zadnji puta kada sam nedavno lovio riba je krenula primati po mraku i sada to očekujem,aaaalii ništa se ne dešava...
Tu i tamo izbacamo koju raketu i onda kako se nije ništa dogadjalo odlazimo u krevet...naravno još nismo niti zaspali imam siloviti griz,izlazim i podižem štap...riba jednostavno ne staje već kreće izvlačiti najlon,dolazi do gumice i kada bi je struna trebala srolati događa se šok...puca najlon!
Ostajem zatečen, vadim najlon van...naravno nisam provjerio najlon poslije ribolova po onoj zimi od prije par dana, led je oštetio najlon i tu je pukao...
Sve preslagujem i idemo ispočetka...
Nešto poslije pola noći opet griz i to opet muški...bez stajanja i zastajkivanja...drilam ribu,a ona se jednostavno ne da...
bez obzira na hladnu vodu riba se bori kao luda i treba mi dosta vremena da je usačimo...
Kada sam ribu izvukao...imam šta i vidjeti...riba je prekrasna,ljuska sa ogromnim repom...

Malo prihranimo i idemo dalje...
Kum stavlja isto dvije boile od Mastera prelivene liverom i aminom i nakon otprilike jednog sata ima griz i pomalo drila...
Tome treba nazdraviti

Kada je krenulo slikanje riba se nikako ne da...,a hladna je kao led i kum viće kako će mu se prsti smrznuti...

Opet par spombova i nakon nekakvih sat vremena opet riba...isto prekrasna ljuska...

Ponavljanje hranjenja i nakon sata opet riba,ovaj puta golać

Liježemo u krevet umorni kao psi i spavamo do jutra.
U jutro se dižem i opet prekrasni prizori...
Stvarno smo privilegirani ovakvim izlascima sunca...

Oko 9,30 h imam griz i opet lijepa ljuska...to je bila i zadnja riba ovog opuštajućeg ribolova...

Za doručak prepečene kobasice i jaja,na vodi...može li bolje
Opet su sve ribe ulovljene na dvije boile napravljene od Masterbih Premium Fish Mixa i prelivene Masterbih Minaminom i Masterbih Pure Liver Extractom,a prije toga je kum svašta isprobavao i kemijao šta nije polučilo rezultate
Da naglasim nešto...
Ulov nije bio ne znam kakav,ali za ovo vrijeme meni sasvim dovoljan,od šest riba pet ih je bilo preko deset kilograma,kud bolje??
I još nešta,do nas je došao loviti jedan Slovenac i nije imao griza,sa druge strane je došao loviti jedan domaći ribolovac i cijelu noć i dopodne nije imao griza,jedino je jedan domaći ribić nekako preko puta nas imao par riba i to je to
Sa kumom bih trebao zatvoriti ovogodišnju sezonu 28. i 29. 12. to nam je već tradicionalni novogodišnji ribolov...samo me malo strah kako će to sve ispasti

Bistroooo!!