Šta ste radili danas?
Moderator:Masterbih
Danas nista!!!
Srecna nova godina!!!!!!
Srecna nova godina!!!!!!
Re: Šta ste radili danas?
Danas sam, vec po tradiciji obisao moju omiljenu vodu,ali ovaj put bez zabacenih stapova, samo sa fotoaparatom. Ipak je jutros bilo -18,pa se nije igrati sa zdravljem. Malo se uzivalo, malo planiralo i biralo jos jedno, rezervno mesto i terali smo kormorane,te nezasite stetocine.

Na zadnje tri slike je to novo mesto,malo krsa, malo prolaza izmedju dva ostrva i mnogo mira...

Na zadnje tri slike je to novo mesto,malo krsa, malo prolaza izmedju dva ostrva i mnogo mira...

Nemogu da vjerujem da jezero nije zaledilo a temperatura -18 , na toj teperaturi bi kod mene u swe led bio debelih 20cm!
U svakom slucaju super slike ....
U svakom slucaju super slike ....
Pocelo je da ledi sa krajeva,ali mu neda vetar i velika dubina,do 16m da brzo zaledi,ali ako ovako hladno nastavi onda ce sigurno zalediti. Ostanu samo neka mesta, gde su izvori, nezaledjena
A vidi se i na prvoj slici koliko je jos voda toplija od vazduha,kako isparava

Prije pola sata na vratima zvoni poštar i predaje mi paketić od Roberta iz Siska.
Sa nestrpljenjem otvaram kad ono tri bočice flavour FLAMENCO. Otvaram jednu bočicu da je malo pomirišem na što se i najmlađi unuk uključio i pitao me "Deda jel smrdi ?". Kad je i on pomirisao rekao mi je da mu lijepo miriše.
Da, stvarno ima specifičan miris koji osvježava i daje lijepu budučnost ovoj aromi koja može raditi u svim godišnjim dobima.
Ovom prilikom bih se htio zahvaliti Borisu što mi je poslao ovu fenomenalnu aromu kojoj sam kumovao za ime i Robertu iz Siska koju je proslijedio do mene.
Sa nestrpljenjem otvaram kad ono tri bočice flavour FLAMENCO. Otvaram jednu bočicu da je malo pomirišem na što se i najmlađi unuk uključio i pitao me "Deda jel smrdi ?". Kad je i on pomirisao rekao mi je da mu lijepo miriše.
Da, stvarno ima specifičan miris koji osvježava i daje lijepu budučnost ovoj aromi koja može raditi u svim godišnjim dobima.
Ovom prilikom bih se htio zahvaliti Borisu što mi je poslao ovu fenomenalnu aromu kojoj sam kumovao za ime i Robertu iz Siska koju je proslijedio do mene.
Hvala, nadam se da ste zadovoljni sa poklonom.
Bistro i sve najbolje!

Bistro i sve najbolje!
Polako se spremamo za obilazak prijatelja ..Ponedeljak Kikinda a vec 15 jan .Slovenija da malo sa prijateljima popricam i naravno vidim se..i obavezna tema Masterbih... 
Pošto su vode u okolini još zaleđene ne može se pecati a pribor spremljen za 2015 sezonu napravili mali filmić o važnijim događajima u 2014 godini.
Egy kisfilm a 2014-es évünkröl
Kratki filmić o 2014 godini
Egy kisfilm a 2014-es évünkröl
Kratki filmić o 2014 godini
pokušavao prevariti kojeg zimskog kod nas na Hesovoj...,ali 2 sata je biilo premalo