Kum II :)

Sve lokacije gdje lovite, planirate loviti ili ih želite prezentovati drugima..

Moderator:Masterbih

Post Reply
čipo
Genije
Genije
Kum II :)

Post by čipo » 31 Dec 2014, 03:21

Došlo je i do onoga najavljivanoga...Kumovi su se zaputili na Zajarke,ali došavši tamo otkriva se jedna mala sitnica...niti jedna pozicija nije slobodna,čak što više to su rod podovi na 10 metara razmaka...katastrofa...Kolega Tomo se trudi da nam nađe mjesto,ali jednostavno ne želimo u gužvu,ipak je to zadnji ribolov ove godine,naša već uobičajena novogodišnja kampanjica kojom završavamo godinu i koju u biti lovimo bez ikakvih velikih očekivanja i u opuštajućem okruženju :.D
Šta ćemo...idemo do Rakitja pa ćemo vidjeti...ili Juš ili Finzula.
Došavši tamo popričamo sa dežurnim čuvarom i bez obzira na sve ipak se odlučujemo za Finzulu,a ne za Juš..ipak nismo nikada lovili Finzulu,idemo tamo i ako se upišemo...nitko sretniji od nas!! mhm::

A kako je sve počelo...počelo je tako da smo znali da će prvi dan biti sve u redu,a drugi dan da nas očekuju obilne padaline u obliku snijega i prema tome sve je trebalo pripremiti prije kretanja...
Po zimi nema ribolova bez dobre pripreme...

Image

Još dok smo kretali na put javio mi se Robi iz http://carp-in.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
da imam nekakav poklon...pokupio sam to usputno i bio oduševljen...

Image

Ponešto ću uspijeti i iskoristiti i iskomponirati več u ovom ribolovu :.D
Finzula je prekrasna...

Image

Image

Ali nema previše vremena jer brzo pada mrak,na brzinu malo izmarkiram poziciju i ne nadjem ništa posebno,ali na nekih nešto manje od 80 m nadjem nekakvu ilovaču,malo tvrđi pojas i odlučim da ćemo tu postaviti hranilište,lovimo se posla i hranjenja...

Image

Kamp je također spreman kao i oprema za noć i jutro krezi::

Image

Kum je optimističan i pokazuje veličine koje misli uloviti buh::

Image

Poslije večere se bacam u krevet jer nisam spavao sve skupa dva sata prošlu noć,a kum još ostaje vani i uživa...

Image

Kada se malo smrznuo dolazi i on u toplinu šatora i vreče,ali nije prošlo niti sat vremena signalizator pišti kao lud,izlijećem van brže od kuma i čekam ga vani jer je griz na njegov štap i ne želim ga dirati,a on je odmah iza mene i podiže štap...veselju nema kraja!
Lakši dril i riba je u kadici!
Hjoooojj!
Nema ljepšega!
Snijeg lagano pada,ugođaj je pravi!
Slikanje sa šaranom uz novogodišnju opremu,kapa,vjenčić...

Image

To se mora nazdraviti i zaliti !!

Image

Ali to nazdravljanje se lagano nastavilo piv:: piv::
I kroz razgovor pomalo je vrijeme iscurilo...,a mi se "razveselili"

Najgore je bilo kada se trebalo ići van,a nije nam se dalo obuvati čizme hihi::

Image

I čašica na čašicu...ode litra [hiphiph[]
A mi u krpe..,ali to nije dugo potrajalo jer je oko 4 sata signalizator opet prosvirao i opet izlijećem van i uspijem izdrilati šarana jer kum nije čuo niti mene niti signalizator,a griz je bio na njegov štap,uspijem ga probuditi i imam i sam griz,brzinski dril i šarani su u kadici...

Image

Slikamo se i uživamo!!

Image

Prebacujemo štapove i nazad u krpe,naravno od snijega uopće ne vidimo kuda bacamo već ih bacamo po prilici,a ja ostajem i bez jednog sistema jer sam zapeo za nešto...vjerojatno stari lopoč id::
Maskirna kombinacija za snijeg :.D

Image

Štap ni ne preslagujem ga samo ostavljam vani.
Do jutra se ništa ne dešava i mi se uspijemo malo i odmoriti [superr]
A u jutro...tamo oko 12 h hihi::
Zimska idila!!

Image

Image

Image

Polako moramo pospremati smrznute stvari,ali smo zadovoljni,nije nam zima,
osim šta je okrenulo na sjeverac i on brije...
A onda...odjednom zlatno iznenađenje!! ura::

Image

Moja kombinacija koja se opet pokazala dobrom...

Image

Nakon dužeg putovanja sigurno se vračamo kući i sretni smo šta smo ispunili cilj i to više od očekivanoga,ulovili smo četri ribe,nisu bile velike,aaaaalii zbog uslova smo presretni!
Sa tim ribolovom zatvorena je ova sezona,a nova već počinje 1.1.2015. ura::
Bistro svima u toj novoj sezoni... dvijeipetnaestoj!! ihii:: ihii::

rio
Ribarcina
Ribarcina

Re: Kum II :)

Post by rio » 31 Dec 2014, 09:26

Ovo kad vidim sline mi idu, svaka čast Čipo prekrasna kampanja, takve se pamte zauvijek... piv::

Masterbih
Moderator
Moderator

Post by Masterbih » 10 Jan 2015, 19:03

Bistro Cipo!
ihii::

Luckycarp
Pocetnik
Pocetnik

Post by Luckycarp » 13 Jan 2015, 12:31

Odlicna kampanja, i tako kad gledam slike, prisjetim se svojih dana na finzuli pa mi dode da je opet posjetim.
Get allways a Lucky-carp

Post Reply

Return to “Rijeke, jezera, kanali i ostale destinacije”