Da li ste ikada imali osecaj da vam se nesto toliko svidja da ga jednostavno morate imati? Da li ste ikada doziveli da se necemu
potajno divite I nadate da cete to nekada imati? Da li ste ikada doziveli da drzite stap u stanu I da ga samo gledate? Ako niste onda se niste
jos sreli sa Browning champion choise super feederom.
Ova lepa alatka je jednostavno nesto posebno I pleni svojom zavrsnom obradom I izgledom I lakocom. Kada jedan skrti na recima
I hvalama Bob Nudd kaze za jedan stap da je on nesto najbolje sto je drzao u rukama onda shvatite da je zaista tako.

Natpis do 80gr oznacava da se radi o m ili cak mh stapu ali to u je ovom slicaju apsolutno nebitno zato sto se stap na sitnoj ribi
ponasa kao light stap I oseca svaki beg ali nece imati problem ni sa relativno krupnim ulovim gde do izrazaja dolazi njegova parabolicna akcija
I blank koji radi celom duzinom.

Hranilice od 40gr plus hrana za ovaj stap predstavljaju neku gornju granicu bezbednog zabacivanja a duzine od 50, 60m su ostvarive
uz pomoc malo laksih hranilica. Tri fiber vrha su jako dobro uklopljena sa stapom, odlicne su detekcije a oznake koje nose su 1oz, 1,5oz I 2oz.
Konkretno kod ovog modela u nazivu stoji rec Stillwater sto oznacava prevashodnu namenu ovog stapa ali se odlicno snalazi I na rekama
sporijeg toka tipa Tamisa, za koje je kao stvoren. U ponudi su jos dva stapa koja u svom nazivu nose oznaku medium. Deklarisana tezina bacanja
na njima je do 100gr a duzine su 3,6 I 3,9m. Sam blank je po izgledu isti ali su kruci u drugom segmentu I vrhovi nose oznake 1,5oz, 2oz, I 2,5oz.

Moj izbor je ipak Stillwater jer ima dusu I u sebi nosi ipak nesto sto ga izdvaja od osalih. To nesto ni sam ne znam kako bi objasnio a
I vi ako zelite to osetiti uzmite ga u ruku I shvaticete o cemu govorim.
Browning Champion choise super feeder:
Duzina tez.bacanja tr.duzina tezina
360 stillwater >80gr 126cm 178gr
360 medium >100gr 126cm 196gr
390 medium >100gr 136cm 220gr