Debeli Garonja

Sve lokacije gdje lovite, planirate loviti ili ih želite prezentovati drugima..

Moderator:Masterbih

Post Reply
čipo
Genije
Genije
Debeli Garonja

Post by čipo » 27 Mar 2015, 09:30

Vrijeme strašno promjenjivo,ali Nina mi govori odi malo danas na vodu jer sutra ne ćeš moći...
Uz nagovor Nine ubacujem stvari u auto i pravac Hesova,pozicija je prihranjena i uvijek se očekuje griz :.D .
Na vodu stižem nešto prije 15 h...znači imam oko 3-3,5 sata ribolova krezi:: ,ali dovoljno :.D jer znam da su ribe tu bez obzira na vodostaj id:: .
Rastavljam štapove,ali nevrijeme dolazi brzinom munje i ne stignem niti zabaciti...kiša pljušti,a sunce sije,gromovi tuku okolo...prizor je prekrasan krezi:: .

Image

Nema veze,stignem...imam još koji sat pred sobom.
U glavi mir,bez nervoze,kao da sam znao da ću dobiti ribu... .:)
Kiša malo zastaje i odjednom dolaze dvojica kolega koji su bili na grabi...Marac i Marko,zabacujem i pričamo...
Sa pojačavanjem kiše snalaze se kako umiju :DDD

Image

A kada je kiša opet zastala oni odlaze...,ali nisu daleko stigli jer ih natrag zove moj poklić...imam gaaaaaaa!!!!!

U svom tom metežu oko nevremena zaboravio sam rasklopiti podmetač pa mi je pomoć bila dobro došla jer je okolo drveće...granje i moram koliko toliko kontrolirati ribu,a ne se igrati podmetačem id:: .
Sve završava relativno brzo,najvjerojatnije zato jer je riba debela,puna je ikre,samo šta se ne raspuca,ali je zato i prekrasne tamne boje jer je voda relativno bistra i pigmentacija je predivna ura:: .
Kada su već tu dečki su obavili i slikanje,hvala im!! piv::

Image

Image

Mjesto zbivanja .:)

Image

Image

Ovaj puta dobitna kombinacija je bila... http://masterbih.com/premium-river-ice-boilies/" onclick="window.open(this.href);return false; + http://masterbih.com/fluo-pop-ups-10mm/" onclick="window.open(this.href);return false; Premium River.
Moram napomenuti da sam sve grizove na hesovoj, do sada,ove godine dobio na tu malu bijelu popapicu Premium River...ili samu ili u kombinaciji... [drhiop]
Lijep pozdrav i bistro!! piv::
P.S. jučer sam počeo hraniti poziciju 12 :.D

Fanatic
Ribolovac
Ribolovac

Re: Debeli Garonja

Post by Fanatic » 27 Mar 2015, 19:45

Lepa riba kao i fotke bravo Cipo :Dtt

Masterbih
Moderator
Moderator

Re: Debeli Garonja