48 sati ribolova, Etang Forchu France
Petak je zavrsavam posao u 16 sati zurim kuci da sto pre ubacim stvari pribor koji sam predhodnih dana vec pripremio ostalo je samo to sve popakovati u auto.Potom odlazim po druga ubacujemo njegove stvari i konacno krecemo gas u nadi da mozemo stici pre mraka.Medjutim u tome ne uspevamo s obzirom da je petak i guzva na sve strane. Na vodi stizemo nesto pre 21 casova mrak je vec uveliko pao, bolje pozicije su vec bile zauzete nismo mogli mnogo birati stajemo na tom nekom uzem delu jer je jedino tu bilo slobodno. Namestamo kamp stapove i sve ostalo.. Oko 23 sata uspevamo zabaciti odlucujemo nista ne hraniti s obzirom da je mrak i nista se ne vidi na svakom od stapova kacim PVA konac mrezicu nekoliko bojlija i zabacujem.Nisam mnogo ocekivao s obzirom da nismo ni prihranili ali nikad se ne zna 50-50.Medjutim iznenadjenje u 4 sata run budim se podizem stap i uspevam savladati manju ribu koja je uzela S2 Biotic sa pop ap-om "snesko belic" .Posle tog runa-a nisam vise hteo spavati. Svanulo je ispracam lepo Septembarsko jutro uz kaficu posmatram povrsinu vode i mesto na kojem cu pecati, primecujem ribu da se kupa baca tik uz obalu sa druge strane na kojoj se ne peca,uzimam marker ispitam dubinu i odlucujem lovicu tik uz obalu na dubini od 1.5m do 2m.
Otvaram kantu u kojoj je partikle mix prihranjujem spot spombom raketom, kobram bojlima Premium River,S2 Biotic,i bojlom od AA mix-a koju sam spremio. Vreme nam ne ide bas na ruku kisa-sunce vetar koji non stop menja pravac no nije se dugo cekalo dobijan run na bojlu izradnjenu od AA mix-a nazalost posle krace borbe gubim ribu koja se otkacila, al dobro sta je tu je pun samo pouzdanja idemo dalje. Zabacujem sistem istom bojlom.Par sati se nista ne desava , ali ipak do mraka uspevam kesirati jos dve manje ribe koje su uzele opet S2 Biotic i AA mix.U toku noci je riba slabo bila aktivna imam run u 3 ujutru ali ribu ne uspevam kesirati gubim je u toku drila.Namestam Premmium River bojlu na kojoj sam i imao udarac zabacujem sistem vracam se u lezaljku.Uspevam odspavati par sati,riba je slabo uzimala na celom jezeru prihranjujem spot kobrom i raketom i ubrzo zatim dobijam run na River sledi dobar dril ovog puta uspevam kesirati lepog golaca 14.5kg dobro je. Konacno jedna lepsa riba zabacujem sistem i vec polako krecem sa pakovanjem stvari..
Francuska
Moderator:Masterbih
Re: Francuska
..par sati i uspevam skoro sve spakovati ostali su jos stapovi , i meredov ostale stvari ubacujem u auto i cujem bi bi biii podizem stap i osecam da se radi o lepoj ribi posle dobre borbe uspevam kesirati jos jednu ribu 13.6kg koja je uzela S2 Biotic polazem je na dusek od druga posto sam svoj vec spakovao sledi slikanje sa ribom i to je to, sada se vec mogu zadovoljno spakovati
Bilo je i nezvanih ali lepih gostiju nisam im mogao odoleti a ne uslikati ih.
Sve u svemu kako je riba slabo radila odlazim kuci zadovoljan sto sam ipak uspeo prevariti par lepih riba.
Nadam se da ce biti bolje vec drugom prilikom na istoj vodi. Jos koja fotkica.
Toliko do sledeceg javljanja.
Zategnute strune !
Sve u svemu kako je riba slabo radila odlazim kuci zadovoljan sto sam ipak uspeo prevariti par lepih riba.
Nadam se da ce biti bolje vec drugom prilikom na istoj vodi. Jos koja fotkica.
Toliko do sledeceg javljanja.
Zategnute strune !
- Attachments
-
- IMG_8151.jpg (104.36KiB)Viewed 4438 times