Došavši sve složim i zabacim prema drugoj obali dva štapa,a jedan skroz uza samu moju obalu na par metara od mene šta će se pokazati ispravnom odlukom

Vidim jednog basa kako kruži na distanci i u par zabaca ga lovim...kako je Leon bio kod mene ide me poslikati...

Leon jednom okine,a signalizator preko pod granjem zapiska,skaćem kao lud,a Leon gleda šta mi je...on je pomislio da nešto piska u aparatu
Podižem štap i ribu osjetim niti cijelu sekundu...sumnja odmah pada na amura...,aaalii nema veze,neka se i otkvačila riba...pa nisam ni počeo loviti,a imam griz
Poslije se našla hrpa gostiju jer sam blizu ceste i svi dolaze vidjeti šta i kako i za to vrijeme se ništa ne dešava...popila se i koja piva,a kada su se svi razišli i kada sam legao u krevet da se zagrijem dešava se ono uobičajeno...
Presiloviti griz na štap pod obalom i uspijem usačiti predivnog šarana...
Slikam se,ali magla mi baš i ne dozvoljava previše da slike donekle ispadnu dobro.

Nevina usta

Šarana još nisam niti pustio,a opet imam griz preko ispod granja,aaaaliiii...opet mi se riba otkvačuje...samo sam je ovaj puta uspio dovući pod noge....i tu jednostavno nestaje u magli...
Prebacujem sve i bacam se u krevet,ništa se ne dogadja do nešto iza tri sata,a onda opet siloviti griz pod nogama...skačem,skoro padam u vodu i imam ribu,aliiii...kao da je babuška....ide k meni skroz lagano,uspijem strunu prebaciti preko jedne grane,a onda pod svjetlom naglavne u magli vidim na tren velika usta...da nije mali som...ma neeeee,nije ništa od toga...tek kada sam krenuo ribu spremiti u podmetač vidim šta je..preeedivni amur...duuuugaaačak...koliko i kadica...
inače ne pričam o kilaži to su vjerojatno ljudi primjetili,ali ova riba da je deblja...imala bi par kila više i bila bi zasigurno najveća ove godine na grabi,ovako je ostala samo još jedna u nizu predivnih...

Opet sve prebacujem i opet bježanija u krevet i toplu vreču.
Do jutra se ne dešava ništa,sviće i magla je čas gusta kao tijesto,a na čas se raziđe...i taman prije nego sam htio ustati i sve prbaciti imam griz preko pod drvetom...
Izlijećem iz kreveta i uz kraći dril Marac mi pomaže usaćiti ovog bledunjavog šarana...

Opet prebacivanje i još sam uspio dobiti jednog manjeg ljuskaša,ali ništa manje lijepšeg od ostalih...

Rezime...
Šest grizeva i ulovljene četiri ribe za manje od 20 sati ribolova...uvijek potpisujem na Hesovoj,a mislim i svi ostali koji je poznaju i koji su lovili na njoj
Ovaj puta sam uveo u igru i Amino Liquid (Dip) Fish i pokazao se odličnim...boila premium fish i taj dip donijeli su mi pod nogama največeg šarana i amura taj ribolov.
Pozdrav i bistro!