Probali smo ove godine ponovit ribolov na prekrasnoj vodi Boroviku,jer sam rekao prošle godine da se sigurno vraćam.
I vratio sam se ,ali su nam vremenski uvijeti dobrano poremetili planove.Naime po dolasku na vodu dogodilo se strašno grmljavinsko nevrijeme i onemogućilo nam pristup do pozicije na kojoj smo planirali lovit.
https://www.facebook.com/tomislav.lukac ... 9354016571" onclick="window.open(this.href);return false;
Put do pozicije je jako strm i nakon kiše gotovo je nemoguće spustit se do nje.Odlučujemo se za jednu od malobrojnih pozicija gdje je moguć pristup sa autom i tu ćemo odradit pa šta bude...
-
image posting
screenshot on pc
free image hostingOdrađujemo pripremu ,markiranje prvo obilnije hranjenje, u igri su zbog velike aktivnosti manjića i Masterbihove boile crem nut koje ću probat forsirat na jednom štapu,drugi ćemo AA2 mix u kombinaciji squid- jagoda i treći home made boila liver.
Predvečer kolega dobiva prvu ribu, amura 18kg što nam daje dobar znak jer nadamo se da nije sam...
-
image hosting no registrationSljedeći cijeli dan pokušavamo pronaći ribu u nekom od slojeva vode ziganjem ,ali nažalost ne uspjevamo,dobivamo dojam da nam riba uopće nije na hranilištu.
Uskoro i nalazimo što je razlog tome.Naime voda je prepuna ogromnih školjki kao dlan koje se otvaraju i pužića i omiljena su šaranova hrana,pa shodno tome pretpostavljamo da pored tolike prirodne hrane i nije baš zainteresiran za našu hranu.
-
posted image
free image uploaderTokom druge noći dobivamo jednog manjeg šarana,ali zbog forsiranja da ne ode u granje nažalost gubimo ga.Oko 04h ujutro i ja se upisujem sa jednim amurom od 12kg i to bi od te 48-satne kampanje bilo to.Kao što sam i rekao zbog manjića prezabacivanja su bila potrebna najmanje svaka dva sata.Završili smo kampanju dan ranije jer aktivnost ribe je bila zaista minimalna i iscrpili smo sve ideje i mogućnosti te zaključili da nastavak nema smisla,ali svakako ćemo se vratit.
image upload no limit
image ru
upload img
free image host
print screenlp.tomo