BOROVIK

Sve lokacije gdje lovite, planirate loviti ili ih želite prezentovati drugima..

Moderator:Masterbih

tomoZG
ViP
ViP
BOROVIK

Post by tomoZG » 31 Jul 2016, 09:55

Pozdrav kolege
Probali smo ove godine ponovit ribolov na prekrasnoj vodi Boroviku,jer sam rekao prošle godine da se sigurno vraćam.
I vratio sam se ,ali su nam vremenski uvijeti dobrano poremetili planove.Naime po dolasku na vodu dogodilo se strašno grmljavinsko nevrijeme i onemogućilo nam pristup do pozicije na kojoj smo planirali lovit.

https://www.facebook.com/tomislav.lukac ... 9354016571" onclick="window.open(this.href);return false;

Put do pozicije je jako strm i nakon kiše gotovo je nemoguće spustit se do nje.Odlučujemo se za jednu od malobrojnih pozicija gdje je moguć pristup sa autom i tu ćemo odradit pa šta bude...
-Imageimage posting

Imagescreenshot on pc

Imagefree image hosting

Odrađujemo pripremu ,markiranje prvo obilnije hranjenje, u igri su zbog velike aktivnosti manjića i Masterbihove boile crem nut koje ću probat forsirat na jednom štapu,drugi ćemo AA2 mix u kombinaciji squid- jagoda i treći home made boila liver.
Predvečer kolega dobiva prvu ribu, amura 18kg što nam daje dobar znak jer nadamo se da nije sam...
-Imageimage hosting no registration

Sljedeći cijeli dan pokušavamo pronaći ribu u nekom od slojeva vode ziganjem ,ali nažalost ne uspjevamo,dobivamo dojam da nam riba uopće nije na hranilištu.
Uskoro i nalazimo što je razlog tome.Naime voda je prepuna ogromnih školjki kao dlan koje se otvaraju i pužića i omiljena su šaranova hrana,pa shodno tome pretpostavljamo da pored tolike prirodne hrane i nije baš zainteresiran za našu hranu.
-Imageposted image
Imagefree image uploader

Tokom druge noći dobivamo jednog manjeg šarana,ali zbog forsiranja da ne ode u granje nažalost gubimo ga.Oko 04h ujutro i ja se upisujem sa jednim amurom od 12kg i to bi od te 48-satne kampanje bilo to.Kao što sam i rekao zbog manjića prezabacivanja su bila potrebna najmanje svaka dva sata.Završili smo kampanju dan ranije jer aktivnost ribe je bila zaista minimalna i iscrpili smo sve ideje i mogućnosti te zaključili da nastavak nema smisla,ali svakako ćemo se vratit.
Imageimage upload no limit

Imageimage ru

Imageupload img

Imagefree image host

Imageprint screen

lp.tomo
Image

Post Reply

Return to “Rijeke, jezera, kanali i ostale destinacije”