Dipovi
Moderator:Masterbih
izvini ali bas izvini ali svako ima svojih malih tajni,ja sam to mukom i znojem zasluzio da gledam,tako da to ostaje samo kod mene
Re: Dipovi
Nije to neki bauk, ali tesko da se moze napraviti kvalitetan dip bez dobrih komponenti.
Ukoliko mislite napraviti bocicu dipa za 1-2 eur onda to bolje zaboravite
P.S. Ja sam dugo vremena razmisljao da pustim u prodaju bazu za dip, znaci likvid sa magnetima za sarana, a ribolovac kuci samo doda neku svoju aromu, miris itd..
Ali ostalo sve na razmisljanju
Ukoliko mislite napraviti bocicu dipa za 1-2 eur onda to bolje zaboravite
P.S. Ja sam dugo vremena razmisljao da pustim u prodaju bazu za dip, znaci likvid sa magnetima za sarana, a ribolovac kuci samo doda neku svoju aromu, miris itd..
Ali ostalo sve na razmisljanju
Pa koja tajna nisi valjda sam bio na sajmu kad je objasnjavo Toni Mils kako se prave dipovi na to sam mislio ne na tvoje tajne svaka cast na trudu i znanju verovatno si prekaljeni sarandzija i iskusan u pravljenju dipova .
nikad necu reci da sam dobar ali cu reci da cu se uvek ptrudit da napravim sto bolje,bilo nas je odabrano deset kad je toni pravio,pravio je za prodaju i vase privatno pecanje
Staviš neki amino (stimulin amino, nutramino), betain, aromu po želji i malo nekog ulja. Nije ništa posebno ali može poslužitbambi wrote:Andjelko bilo bi lepo kada bi podelio svoje iskustvo sa nama u pravljenju dipa HVALA

Molim te ajde mi pojasni nista nisam shvatio jli vam reko sta stavlja unutra ili ne?Andjelko wrote:nikad necu reci da sam dobar ali cu reci da cu se uvek ptrudit da napravim sto bolje,bilo nas je odabrano deset kad je toni pravio,pravio je za prodaju i vase privatno pecanje
a neke koje kuvas
koristim gotove kupovne od Melega i Solareve
[/quote]
Kazi mi druze posto nece da mi odgonetnu tajnu o pravljenim dipovima koji dip od solara koristis koji ti se najbolje pokazao HVALA
Kazi mi druze posto nece da mi odgonetnu tajnu o pravljenim dipovima koji dip od solara koristis koji ti se najbolje pokazao HVALA
Kazi mi druze posto nece da mi odgonetnu tajnu o pravljenim dipovima koji dip od solara koristis koji ti se najbolje pokazao HVALA[/quote]bambi wrote:koristim gotove kupovne od Melega i Solareve
bas i mene interesuje
Mozda sam malo i dosadan dali ovo pripada onom postu pre nista tek ne razumem dali se kuva dip ili neAndjelko wrote:a neke koje kuvas