Bakin Kolac

Sve o čarobnim kuglicama..

Moderator:Masterbih

Delboy
Guru
Guru
Bakin Kolac

Post by Delboy » 05 Feb 2012, 13:34

Ok... Ja sam samo napisao sta znam. A kako ti znas druze na sta su pecali?

Delboy
Guru
Guru

Bakin Kolac

Post by Delboy » 05 Feb 2012, 13:39

I dali si ti bio na tom kupu??? Daj me podsjeti ko je pobjedio????

md_bait
Ribarcina
Ribarcina

Re: Bakin Kolac

Post by md_bait » 05 Feb 2012, 13:48

druze ja se sa tim ljudima majkic, braca, dinki, laza..... znam 15-tak godina. takmicili smo se milion puta a bio sam im i selektor. ne mislis valjda da bi ti na takmicenju za lovu otkrili na sta pecaju. boja za boile je cudo. pobedio je majkic, braca bio naj bolji u svom sektoru, dinki i laza bili treci u svom sektoru. ne nisam bio a i ne moram da budem da bi to znao. laza je sa uba a pecali smo zajedno i spremamo i boile zajedno. kemija::

Limar
Genije
Genije

Post by Limar » 05 Feb 2012, 14:12

Zbog tih sto su prodavali "Baku" po 30ak evra jedno vreme je nije bilo u prodaji,sezonu mozda i vise,nesecam se bas najbolje...moglo se kupiti samo gotova boila,takmicarska po 20e za kilu boila tako da sam to vreme coolirao Baku jer mi bese puno para da bi pecao rekreaciono i bas tada svi pocese da imaju orginal recepte!!Dobar drugar je fasovao na Crnom viru 2kg za 50e,ovca...i to od navodnog izumitelja NN lica sto kaze Debeli i decko je taj dan upecao 8 riba i vise nikad nista i nigde s tim sto mu je ostalo,naravno da sad kupuje tamo gde treba i peca c:c
Nevolim kada mi neko stoji iza ledja dok pecam...

Delboy
Guru
Guru

Bakin Kolac

Post by Delboy » 06 Feb 2012, 17:52

md_bait wrote:druze ja se sa tim ljudima majkic, braca, dinki, laza..... znam 15-tak godina. takmicili smo se milion puta a bio sam im i selektor. ne mislis valjda da bi ti na takmicenju za lovu otkrili na sta pecaju. boja za boile je cudo. pobedio je majkic, braca bio naj bolji u svom sektoru, dinki i laza bili treci u svom sektoru. ne nisam bio a i ne moram da budem da bi to znao. laza je sa uba a pecali smo zajedno i spremamo i boile zajedno. kemija::
A druze po mojim skromnim saznanjima ( citaj od ucesnika tog kupa, bio na poziciji 29) pecali su cjelo vrijeme na baku, i da nije to takmicenje bilo po sektorima oni bi uzeli prvo mjesto...

Limar
Genije
Genije

Post by Limar » 06 Feb 2012, 20:31

Kao sto sam u nekom postu napisao,95% takmicara koristi Baku i kriju ko zmija noge a drugi umesto njih narucuju u AS :D ....naravno da oni malo poznatiji i zjbaniji u procesu pravljenja ofarbaju nekom bojom,nedaj Boze da neko provali da bas oni pecaju s Bakom c:c ....
Nevolim kada mi neko stoji iza ledja dok pecam...

Delboy
Guru
Guru

Bakin Kolac

Post by Delboy » 06 Feb 2012, 20:56

A isto tako ti isti momci znaju da prave boilu da je "pljunuta" Baka a ustvari pecaju na nesto sasvim drugo... Desilo se to na jednom takmicenju u madjarskoj....:)

Beli 059
Filozof
Filozof

Re: Recepti

Post by Beli 059 » 06 Feb 2012, 22:50

koco wrote:Ajd nemojte samo opet s bakom, gospodin koji ju radi (i prodaje što je najvažnije) je vrhunski takmičar (i još bolji trgovac) i x puta je popušio, a još više puta je dobio-ALI NE S BAKOM!
To je samo priča za naivčine, čitajte, učite, budite na vodi i imat ćete svoje boile kojima baka nije ni do koljena!!! can::
DRAGE KOLEGE U OVOJ PRICI IMA VISE NEGO DOSTA ISTINE ZA NEKE BAKIN KOLAC ,ZANEKE JEDNOSTAVNO BAKA,IMA DOSTA SVOJIH VERZIJA A POGOTOVO ONA KOJU TAKMICARI BUDZe,Goran M je izvaredan takmicar ali njegov mix nije uvek bio presudan pa cak je nekad i zkazivao.
Baka je u osnovi se zna sta a onda malo maste i eto to je to...
F:: F:: F::

Beli 059
Filozof
Filozof

Post by Beli 059 » 06 Feb 2012, 22:56

md_bait wrote:druze ja se sa tim ljudima majkic, braca, dinki, laza..... znam 15-tak godina. takmicili smo se milion puta a bio sam im i selektor. ne mislis valjda da bi ti na takmicenju za lovu otkrili na sta pecaju. boja za boile je cudo. pobedio je majkic, braca bio naj bolji u svom sektoru, dinki i laza bili treci u svom sektoru. ne nisam bio a i ne moram da budem da bi to znao. laza je sa uba a pecali smo zajedno i spremamo i boile zajedno. kemija::
Komsija nemoj ostro tako ,igrala je baka ali Bracina a ne Goranova..pozdrav

md_bait
Ribarcina
Ribarcina

Post by md_bait » 07 Feb 2012, 14:38

necu vise komentarisati. pricao sam lazi o ovome slatko se ismejao. pozz

Post Reply

Return to “Boile”