I ono što sam primjetio najbolje radi u proljeće i rano ljeto.
Recepti
Moderator:Masterbih
Prvi moj ribolov života je upravo bio na boilu na bazi frolica (kao što GRGA RI reće 25% u mixu) i obavezno sa govedinom. Jednom slučajno kupio sa povrćem, nije da nisam lovio ali puno bolje uspjehe postiže govedina
Re: Recepti
Na Backom jarku su oni lokalni sampioni razvaljivali s tom kerecom hranom!
Nevolim kada mi neko stoji iza ledja dok pecam...
Cijena frolica je oko 50 kn / 2 kg, prevedeno 6.66 € / 2 kg
jel mozes da mi nabavis ovu jajcanu hranu za kanarincebdelitee wrote:ako vas zanima dobra boila sa Frolic-om evo jedan provereni recep za nenapadnute vode
1,500gr Frolic complete govedina
300gr Kukuruzno brasno
500gr Psenicni griz
600gr Sojino brasno
100gr Hrana za kanarince crvena jajcana
25 jaja ostalo mineralna voda
na ovaj mix mozete (ovo je jeftinija varijanta) uspesno uklapati mleko u prahu, krompir pire,mozete pojacati sa nekim amino kompleksima ili aroma
Hrana za pse Frolic. Suva kompletna hrana za pse, govedina, 500 g. Sastav: belančevine 17%, masti 9,5%, vlakna 2,5%, vlažnost 18%
[/quote]jel mozes da mi nabavis ovu jajcanu hranu za kanarince
[/quote]
normalno druze da mogu, ako hoces Ce De ima kod Mesarosa a imam i drugu kombinaciju cenu je vec napisao nas drug Limar pa tako samo mi javi
normalno druze da mogu, ako hoces Ce De ima kod Mesarosa a imam i drugu kombinaciju cenu je vec napisao nas drug Limar pa tako samo mi javi
Nisi izgubio kad te pobede,vec kad odustanes
sto se tice upotrebe Frolic-a moj savet je da ga ne koristite kao dodatk vasem mix-u vec da radite boilu gde je on dominantan u plusu ili 50-50.Odlicno se moze kombinovati i sa ribnackim peletama saranskim a jos bolje pastrmskim
Nisi izgubio kad te pobede,vec kad odustanes
Kolega se smije znati razlog zašto baš mora biti ananas?manci wrote:ajde ljudi pomagajte treba mi jedan recept za hladnu vodu,našto s ananasom
evo jedan od mene za zimu
15% riblje brašno predigest
10% riblje brašno LT
5% whey protein
15% soja brašno
20% crvena ptičja hrana
10% pšenične klice
20% kukuruzna krupica
5% vanilija ekstrakt meal
2 jušne žlice p. Kvasac
20 ml salmon oil
2 ml Talin
treba mi za ješkovo,a navodno ananas tamo dobro radi po hladnoj vodi...
Nije mi jasno kako svi, kad radi jedna aroma idu i oni napraviti istu. To me podsjeća na onu narodnu: " Kad je žaba vidila da potkivaju konja pa i ona digla nogu." Ja baš onda idem kontra, tj. uzmem drugu aromu. Kad svi koriste ananas ti uzmi neku drugu voćnu aromu. Jedne godine na jezeru je "vladala" aroma jagode pa onda banane pa ananasa, nijednu od tih aroma nisam uzeo, već sam tražio nešto novo kao aroma maline ili aroma med-oranž. Ribi ponudiš uz dobar mix i aromu nešto novo.manci wrote:treba mi za ješkovo,a navodno ananas tamo dobro radi po hladnoj vodi...