Svi sve znaju ali očigledno je da svako dobija svoj deo da ne vidi šta se radi.Ljudi koji su probali nešto da urade nisu dobro prolazili bušene su im gume paljena auta...
Imao je čovek u ribarnici sliku sa šaranom od 20-tak kg uhvaćenim u lovostaju na Dunavu sa sve datumom na slici pa je na kraju sklonio jer su mu čuvari Vojvodina vode rekli da je preterao
Ljudi su za novac u stanju sve da urade,sav normalan svet uživa u Dunavu i njegovim blagodetima ali kod nas to rade samo pojedinci a unosan je to biznis-krasti ribu od toga mogu da se kupe stanovi voze skupa kola i jako lepo živi i onda još kada te za to niko ne proziva ili zakonski goni
Šta odgovoriti detetu koje si doveo na pecanje znajući unapred da ćemo teško nešto uhvatiti a na 20 metara od tebe tuku strujom i kupe ribu "Tata kakva im je to pecaljka"???
Ja sam odrastao pored Dunava naucio plivati, pecati i ...sad još samo šetam obalom jer jedino još u tome mogu da uživam mada nije isklučeno da će se pojaviti neki koji će i tu obalu isparcelisati jer se ovde kao u ZONI SUMRAKA SVE MOŽE
A kada uhvatim vreme sednem dete u auto odem do nekog revira i bar znam da oko mene nema ni jedne mreže .E tu mogu da gledam kako dete uživa u SPORTSKOM ribolovu i da se pun neke gorčine setim kako su mene otac i deda isto tako vodili ali na DUNAV