Krivolov!!!

Pričajte o čemu želite, opušteno..

Moderator:Masterbih

dejak
Ribarcina
Ribarcina
Re: Krivolov!!!

Post by dejak » 12 May 2012, 07:00

Kod nas prodaju posebno ikru za čorbu u ribarnici koju drži RIBOKRADICA
Svi sve znaju ali očigledno je da svako dobija svoj deo da ne vidi šta se radi.Ljudi koji su probali nešto da urade nisu dobro prolazili bušene su im gume paljena auta...
Imao je čovek u ribarnici sliku sa šaranom od 20-tak kg uhvaćenim u lovostaju na Dunavu sa sve datumom na slici pa je na kraju sklonio jer su mu čuvari Vojvodina vode rekli da je preterao
Ljudi su za novac u stanju sve da urade,sav normalan svet uživa u Dunavu i njegovim blagodetima ali kod nas to rade samo pojedinci a unosan je to biznis-krasti ribu od toga mogu da se kupe stanovi voze skupa kola i jako lepo živi i onda još kada te za to niko ne proziva ili zakonski goni ura::
Šta odgovoriti detetu koje si doveo na pecanje znajući unapred da ćemo teško nešto uhvatiti a na 20 metara od tebe tuku strujom i kupe ribu "Tata kakva im je to pecaljka"???
Ja sam odrastao pored Dunava naucio plivati, pecati i ...sad još samo šetam obalom jer jedino još u tome mogu da uživam mada nije isklučeno da će se pojaviti neki koji će i tu obalu isparcelisati jer se ovde kao u ZONI SUMRAKA SVE MOŽE
A kada uhvatim vreme sednem dete u auto odem do nekog revira i bar znam da oko mene nema ni jedne mreže .E tu mogu da gledam kako dete uživa u SPORTSKOM ribolovu i da se pun neke gorčine setim kako su mene otac i deda isto tako vodili ali na DUNAV
Last edited by dejak on 12 May 2012, 07:28, edited 1 time in total.

Limar
Genije
Genije

Post by Limar » 12 May 2012, 07:01

Da Masteru,slika napravljena zadnjeg dana aprila,lokacija Carnok kod Slankamena i jos se saban hvali na Facebooku kako ga je pusti nazad u vodu....krajnji bezobrazluk,profesionalni ribar sa urednom dozvolom!!!
Kad se dovatim kompa postavicu sliku da vidite gde ga je pustio no:: .....po ceni od 2e po kili....
Nevolim kada mi neko stoji iza ledja dok pecam...

Masterbih
Moderator
Moderator

Post by Masterbih » 12 May 2012, 16:17

Pustio ga je, al na pijacu!
yapa::

Tu pricu, kako ga je pustio moze pricati pred prodavnicom uz pivo krezi::
Dovoljno je vidjeti ovaj zahvat i pozu, sve jasno..

dedoš
ViP
ViP

Post by dedoš » 12 May 2012, 18:58

Predpostavljam da je to profesionalni ribar, ali i za njega bi trebala važiti neka pravila o veličini i u vrijeme lovostaja.
Ovo je stvarno gadno.
Bog je svakom po rođenju odredio broj dana koliko će živjeti, u to jedino ne ulaze dani provedeni u ribolovu.

Limar
Genije
Genije

Post by Limar » 12 May 2012, 20:55

Masterbih wrote:Pustio ga je, al na pijacu!

Prodao ga u kafanu u Slankamenu,moj drugar (antitalenat za pecanje) se slikao s ribom da mi pokaze kolika je,decko nepuna 2m a riba ogromna u odnosu na njega,strasno za pogledati...inace je momak prijatelj sa gazdom kafane pa zato smem da iznesem cinjenicu o prodaji i ceni no::
...a taj baja je samo jedan od njih,"alasi" pomlatise sve zivo,ne biraju ni mesto ni vreme ni sredstva!
Nevolim kada mi neko stoji iza ledja dok pecam...

Masterbih
Moderator
Moderator

Post by Masterbih » 12 May 2012, 21:04

Znaci corba kemija::

Uzas.

slobodan.vukadinovic
Ribarcina
Ribarcina

Post by slobodan.vukadinovic » 13 May 2012, 23:01

Masterbih wrote:Pustio ga je, al na pijacu!

Grcko - Rimski stil.... w:tf

Masterbih
Moderator
Moderator

Post by Masterbih » 13 May 2012, 23:03

Prijava pobjede imperatoru nad nemocnim protivnikom buh::

magva
Piskaralo
Piskaralo

Post by magva » 14 May 2012, 16:53

Kad vidim ovakve slucajeve muka mi je........................
Nazalost ima i takvih ljudi koji svaku ribu vide samo u loncu ili na tanjiru, nemam reci pih:: pih:: pih:: pih:: pih::
Nemojte me pogresno shvatiti jedem ribu ali retko ali unistiti kapitalni primerak bilo koje ribe ili zivotinje mislim da nije bas potrebno..... Z.:

Masterbih
Moderator
Moderator

Post by Masterbih » 30 May 2012, 18:14

Lov ribe eksplozivom (krivolov)

Svjeza vijest.
Budvanin J.M. poginuo je u eksploziji dinamita, kojim je lovio ribu, saopštila je crnogorska policija.
Uprava policije je navela: J.M. je poginuo nakon aktiviranja eksplozivne naprave kojom je lovio ribu u mjestu Platamuni kod Kotora.
J.M. je prilikom aktiviranja eksplozivne naprave, koju je koristio u svrhu ribolova, zadobio teške povrede, nakon čega je ubrzo preminuo, saopštila je crnogorska policija.

Post Reply

Return to “Forumska kafana”