Tribaljsko jezero

Sve lokacije gdje lovite, planirate loviti ili ih želite prezentovati drugima..

Moderator:Masterbih

Daiwa
ViP
ViP
Re: Tribaljsko jezero

Post by Daiwa » 19 Jan 2014, 19:59

Pravo da Ti kazem da dugo razmisljam da posjetim jednu od tri vode u HR (zajarki ,sumbar i tribalj ) [superr] ali za ove dvije prve navedene vode koliko sam ja upucen nemoze se nazvati i rezervisati pozicija ::oo a da predjem 1800km i kada dodjem pusiona, to jest dasu sve bolje pozicije zauzete ! Ako grijesim u vezi rezervacija Ti me ispravi piv::
Asto se tice triblja , kako sam ja skonto na toj vodi nije prevelika guzva kao na ove dvije gore navedene vode [superr] ali se bojim uputiti na tu preljepu ali zajebanu vodu zbog cestih bura ::oo , konkretnije bojim se prevaliti toliki put pa dami ribolov sjebe BURA Z.: de:: !
U svakom slucaju ako se odlucim za pecanje u HR (sto je vrlo moguce ove godine) bicemo u kontaktu pa cemo vidjed kako gdje i sta piv::

bistrooooo

aha carp
Ribarcina
Ribarcina

Post by aha carp » 20 Jan 2014, 11:17

Grga, u vas dvojice ili ljeto ili zima,pihh,lovite li lovite.
Bistro momci.

rio
Ribarcina
Ribarcina

Post by rio » 20 Jan 2014, 15:07

Daiwa wrote:Pravo da Ti kazem da dugo razmisljam da posjetim jednu od tri vode u HR (zajarki ,sumbar i tribalj ) [superr] ali za ove dvije prve navedene vode koliko sam ja upucen nemoze se nazvati i rezervisati pozicija ::oo a da predjem 1800km i kada dodjem pusiona, to jest dasu sve bolje pozicije zauzete ! Ako grijesim u vezi rezervacija Ti me ispravi piv::
Asto se tice triblja , kako sam ja skonto na toj vodi nije prevelika guzva kao na ove dvije gore navedene vode [superr] ali se bojim uputiti na tu preljepu ali zajebanu vodu zbog cestih bura ::oo , konkretnije bojim se prevaliti toliki put pa dami ribolov sjebe BURA Z.: de:: !
U svakom slucaju ako se odlucim za pecanje u HR (sto je vrlo moguce ove godine) bicemo u kontaktu pa cemo vidjed kako gdje i sta piv::

bistrooooo
Prijatelju nemoj predugo razmišljati, život ionako brzo prolazi. A što se tiče bure ako ti je samo to prepreka onda i nije neki problem. Naime postoje dosta dobre internet prognoze koje baš pokazuju smjerove vjetra za ovo naše područje, i mi ih pratimo jer smo par puta išli na slijepo pa dobro naje... Samo se ti odluči i javi kad bi to bilo i stvar riješena. Pozdrav :Dtt

rio
Ribarcina
Ribarcina

Post by rio » 20 Jan 2014, 15:12

aha carp wrote:Grga, u vas dvojice ili ljeto ili zima,pihh,lovite li lovite.
Bistro momci.
Nastojimo što više biti na vodi, svaki mjesec po jedna kampanjica bez obzira na godišnje doba. Vodu smo prostudirali uzduž i popreko ali i nama se zna desiti fijasko. A ova blaga zima nam što se tiče ribolova ide u prilog, riba radi jako dobro i što je još fascinantnije bori se skoro ko u kasnu jesen.

reuf1234
Piskaralo
Piskaralo

Post by reuf1234 » 20 Jan 2014, 17:20

svaka vam dala (ups hvala) to se zove strast do ribolova
born to fish forced to work

Andjelko
Guru
Guru

Post by Andjelko » 20 Jan 2014, 22:05

ma sta svaka cast,kapa do poda i naslon :Dtt

čipo
Genije
Genije

Post by čipo » 21 Jan 2014, 02:00

vise je i glupo samo govoriti...svaka cast,ali je jednostavno tako...bravo!! kl:: kl::

Masterbih
Moderator
Moderator

Post by Masterbih » 22 Jan 2014, 00:31

Bistro Bistro piv::

Beli 059
Filozof
Filozof

Post by Beli 059 » 24 Jan 2014, 11:57

Ma ko Vas sisa obojicu hm:: ...samo nam pravite zazubice yapa:: hahahahahahah naravno dragi frendovi sve je fulll... bdr: bdr: bdr: bdr: bdr:

rio
Ribarcina
Ribarcina

Post by rio » 17 Feb 2014, 16:10

Kako je došlo redovno vrijeme da odradimo kampanju ( svaki mjesec obavezno ) dvoumili smo se dali ići na Mrežnicu ili stari dobri Tribalj. Nismo morali dugo vijećeti priroda nam je dala odgovor, strašno puno kiše i naravno poplave su nas odbile od Mrežnice te jedino preostaje zna se Tribalj. Inače u ovo doba godine je i na Triblju lutrija, ili te ubi bura ili kiša a sve to zna rezultirati lošim ribolovom. No da ne dužim na vodu stižemo 12.02.2014. srijeda oko 13:00, nismo žurili jer je još tu noć i cijelo jutro udarala bura ko luda. Zabacujemo oko 14:30 i na opće čuđenje dobivam griz već nakon sat i pol i to na indijanca na nekih pedesetak metara od obale.

Image

Image

Riba se solidno bori i osjetim da je poprilično velika.

Image

Image

A ovdje se baš lijepo vidi kako radi Masterbih tim

Image

A ribica respektabilnih 16 kg.

Image

Image

Image

Dobro smo ga islikali jer ko zna hoće li biti još takovih ili uopće hoće li ih biti. Zabacujem na isto mjesto dok obojica tamo na nekih 100tinjak metara formiramo hranilište ali jako dozirano prihranjujemo. No opet mi se javi indijanac i jedan zgodan mališan je vani.

Image

Spušta se noć a s njom i Grga ima ribu i to solidnu.

Image

Image

Sad smo već jako zadovoljni i sretni s odabirom pozicije jer pokazuje se da smo pogodili. Još da naglasim da je i legenda Mlađo došao s nama i zauzeo poziciju do nas i vrlo brzo se i on upisao.

Image

Naravno lovi na River Ice i dobiva ribu u hranilištu

Image

Pa opet meni i opet na indijanca

Image

Pa Grgi u hranilištu

Image

Njemu je dobro krenulo na River Ice sa pastom od river mixa. Ja pokušavam da smo što više različiti lovim na tuti frutti čisti i F-AM s pastom i konačno dobivam ribu u hranilištu

Image

I to po prvi puta na tuti frutti. Noć je bila poprilično hladna i do -5

Image

A ni to im nije smetalo

Image

Neopisivo je uz ovakav pejzaž u rano jutro drilati ribu

Image

Jedva smo odvojili vreću za vaganje koliko se zaledila

Image

Image

Mlađi stalo pa nas pita s čim smo ga to zatvorili hahaha buh::

Image

Dan se nakon hladne noći pretvara u idilu a i moje hranilište također

Image

Image

Image

Image

Image

Dan lijep, ekipa super

Image

Samo je još ovo falilo i sve je kao iz snova

Image

I taman kuhar skuhao kad...

Image

Krasan ljuskaš

Image

Poslije onakvo lijepog dana ko bi rekao da će sa noći doći i takovo nevrijeme koje neznam da sam doživio na Triblju. Pucali su gromovi, kiša je rasturala a i leda je bilo. U tim uvjetima moliš boga da nemaš griz ali bez toga jednostavno neide, slikam ribu u kadici i govorim Grgi da neizlazi

Image

Pred jutro kiša staje ali naravno bura pojačava a riba neprašta

Image

Image

Image

Image

Image

Nikada se nisu ovako kostrješili, valjda i njima hladno

Image

I baš se pitam kako da ovaj puta nema duplih grizova kad ono...

Image

Image

Ma ni tu nije kraj, taman ih islikali pustili, štapovi još vani a ono i na treći...

Image

Image

Pa majstor za kojeg smo mislili da ima najmanje 18 kg.

Image

Ali vaga kaže 14,5 kg.

Image

Image

Vrijeme opet prekrasno, ekipa se zabavlja

Image

Grga pozira u novom kišnom odijelu

Image

A ljepotani nastavljaju

Image

Image

Došao nam i Gogo a mi već lagano umorni..,pa nek i on malo drila

Image

Image

I tako mom ribolovu dođe kraj, pakujem se u subotu popodne, ekipa ostaje još jedan dan a evo kako je Grga kod svoje žene kupio taj dan

Image

Pošto je bilo Valentinovo majstor poslao ovu sliku i ostao dan duže od mene. Jako domišljato nema šta kl::

Zadnji dan je digao još par lijepih riba

Image

Image

Image

Pa i Mlađi se omililo

Image

Image

Image

Image

Ovo su bili favoriti na koje se najviše ulovilo, što sa pastom što bez

Image

Do sada moj najbolji zimski ribolov na Triblju, skupio sam 24 griza, jedan mi otpao kod obale a jedan otišao u panj, najveća riba ona prva 16tica i sve ukupno 147 kg. Grga imao 11 grizova i oko 100 kg. ukupno. Pozdrav svima i nadam se da nisam previše odužio ali šta da radimo kad nam riba grize jaoo: piv::

Post Reply

Return to “Rijeke, jezera, kanali i ostale destinacije”